Καβάλα: Σκότωσε μητέρα και μωρό γιατί φοβόταν ότι θα φύγουν στη Γερμανία

Το τηλεφώνημα που έκανε ο δράστης λίγο πριν «γράψει» το τέλος

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι του ορεινού χωριού Λεκάνη της Καβάλας από το έγκλημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί. Ένας 56χρονος κτηνοτρόφος δολοφόνησε με τη μονόκαννη καραμπίνα του την 31χρονη σύντροφό του και το μόλις δέκα μηνών μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Καβάλα: Σκότωσε τη σύντροφό του και τo μωρό τους κι αυτοκτόνησε

Η άτυχη φωτογράφος είχε γεννηθεί και είχε μεγαλώσει στη Γερμανία. Η μητέρα της κατάγεται από τη Λεκάνη και ο πατέρας της είναι Γερμανός. Πριν από έξι χρόνια επέστρεψε στο χωριό της, αφού ολοκλήρωσε τη διπλωματική της εργασία και γνώρισε τον 56χρονο, ο οποίος ήταν χωρισμένος κι είχε ήδη δύο μεγάλα παιδιά. 

Καβάλα έγκλημα

Η 31χρονη που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στην Καβάλα

Η ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Πανεπιστήμιο του Χιλντεσχάιμ, είχε μιλήσει για τον έρωτά της με τον 56χρονο, που την έκανε να αφήσει τη ζωή της στη Γερμανία και να ζήσει στην Ελλάδα. 

«Μετακόμισα στην Ελλάδα αμέσως μετά την πτυχιακή μου εργασία γιατί γνώρισα κι ερωτεύτηκα εκεί έναν κτηνοτρόφο. Χωρίς να μπορώ να μιλάω ελληνικά, στην αρχή ήταν δύσκολο να καταχωρήσω την εταιρεία μου εδώ. Μετά από δύο χρόνια, ωστόσο, μπόρεσα να δημιουργήσω ένα δίκτυο με παλιούς φίλους και ευτυχώς τα βγάζω πέρα», είχε πει.

Μάλιστα η 31χρονη είχε εκδώσει κι ένα εικονογραφημένο βιβλίο για τη ζωή της στο ορεινό χωριό της Καβάλας. 

Καβάλα: Πήρε τηλέφωνο τον ξάδελφό του και του είπε να τρέξει στο μαντρί

Το star.gr επικοινώνησε με τον αδελφό του ανθρώπου που βρήκε νεκρούς τον κτηνοτρόφο, τη σύντροφο και το μωρό τους, ένα αγοράκι μόλις δέκα μηνών που είχε βαφτιστεί πριν από ένα μήνα και είχε πάρει το όνομα Στέλιος. 

Ο 56χρονος δολοφονησε τη σύντροφό του

Η 31χρονη είχε πει σε συνέντευξή της ότι είχε επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω του έρωτα

Όπως είπε στον Ανέστη Συμεωνίδη, ο ξάδελφος του δράστη είχε στάβλο πολύ κοντά στον στάβλο του 56χρονου. Γύρω στις 09:00 το πρωί του τηλεφώνησε. «Έλα στο μαντρί», του είπε επιτακτικά. 

Καθώς πλησίαζε άκουσε δύο πυροβολισμούς, όμως δεν έδωσε σημασία γιατί υπέθεσε ότι είναι κυνηγοί της περιοχής. Λίγο πριν φτάσει άκουσε κι έναν τρίτο πυροβολισμό και αμέσως μετά αντίκρισε νεκρούς τον ξάδελφό του, την 31χρονη και το μωρό. 

Σε κατάσταση σοκ τηλεφώνησε στον αδελφό του, ο οποίος βρισκόταν στο καφενείο του χωριού και του είπε για το κακό που είχε συμβεί. Εκείνος έτρεξε στο σημείο του εγκλήματος, όμως δεν κατάφερε να πλησιάσει. 

Καβάλη: Χώρισαν και είχαν διαμάχη για την επιμέλεια του μωρού 

Σύμφωνα με τον ξάδελφο του δράστη, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση τον τελευταίο καιρό. Η 31χρονη έμενε στο σπίτι της γιαγιάς της μαζί με το μωρό. Στις 27 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, είχε γίνει ένα δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού, γιατί ο 56χρονος φοβόταν ότι η πρώην σύντροφός του θα πάρει το παιδί και θα γυρίσει στη Γερμανία. 

Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε δώσει δικαιώματα. Περνούσε πολλές ώρες στη δουλειά του, δεν έμπλεκε σε καβγάδες και δεν έδειχνε βίαιος. Ωστόσο, σήμερα το πρωί έγραψε το τέλος αυτής της σχέσης με τον πιο τραγικό τρόπο. 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top