Καβάλα: Σκότωσε τη σύντροφό του και τo μωρό τους κι αυτοκτόνησε

Τους πυροβόλησε στον στάβλο - Είχαν διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού

Μια ακόμα οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Καβάλα. Ένας 56χρονος άνδρας στο χωριό Λεκάνη σκότωσε τη 31χρονη σύντροφό του και το δέκα μηνών μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Ο άνδρας, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, φέρεται να πυροβόλησε τη σύντροφο και το παιδί τους με μονόκαννη καραμπίνα στη στάνη που είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η γυναίκα ήταν Ελληνογερμανίδα και η μητέρα της καταγόταν από το χωριό. Πριν από έξι χρόνια γνώρισε εκεί τον 56χρονο κι έκαναν σχέση. Έμεινε έγκυος και αποφάσισε να ζήσει μαζί του. Δεν παντρεύτηκαν, αλλά ο δράστης είχε αναγνωρίσει το παιδί.

Η 31χρονη που δολοφόνησαν στην Καβάλα

Η 31χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στην Καβάλα

Όμως τα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν, καθώς, όπως ανέφεραν κάτοικοι στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη, το θύμα ήθελε να επιστρέψει στη Γερμανία και να πάρει μαζί και το παιδί. 

Ξεκίνησε έτσι μια δικαστική διαμάχη και μάλιστα μία μέρα πριν από το φριχτό έγκλημα έγινε ένα ακόμα δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού. 

«Ήταν πρωί μεσημέρι βράδυ στη δουλειά του. Τα οικογενειακά του βέβαια δεν τα γνωρίζαμε. Είχε μια σχέση με την κοπέλα. Στην αρχή τα πήγαιναν πολύ καλά, μετά υπήρχαν κάποιες διαφωνίες, γιατί η κοπέλα έφυγε λόγω του βάρους της δουλειάς και των συνθηκών. Μετά έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια, γιατί είχαν και ένα παιδάκι, το οποίο αυτός το είχε αναγνωρίσει. Το δικαστήριο αν δεν κάνω λάθος έγινε πριν από δύο ημέρες», είπε στο star.gr κάτοικος της Λεκάνης.

Καβάλα έγκλημα

Το ζευγάρι φέρεται να βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού

Σήμερα το πρωί, γύρω στις 10:00, ολόκληρο το χωριό συνταράχτηκε, όταν ο ξάδελφος του δράστη, ειδοποιήθηκε για το τραγικό συμβάν, ενώ βρισκόταν στο καφενείο του χωριού. Αμέσως έτρεξε στον στάβλο κι εκεί βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα. 

«Σήμερα το πρωί, στις 10:00 ήμασταν μαζεμένοι στην καφετέρια και πήραν τηλέφωνο τον πρώτο του ξάδερφο που καθόταν μαζί μας. Του είπαν, "έλα γρήγορα στο μαντρί, γιατί έγινε αυτό και αυτό... " . Πήγε ο άνθρωπος πάνω στο μαντρί, μπήκε μέσα και τους βρήκε νεκρούς. Μας πήρε τηλέφωνο στην καφετέρια και μας είπε "ειδοποιήστε την αστυνομία, είναι σκοτωμένοι και οι τρεις εδώ". Εγώ που τον ήξερα δε μου φαινόταν ευέξαπτος άνθρωπος. Τώρα αν ήταν μέσα στο σπίτι κάτι άλλο, σε εμάς δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Τί γινόταν τώρα... και πώς του γύρισε η βίδα, τί έκανε... τι να σου πω;!», είπε ένας κάτοικος του χωριού.
 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top