Καβάλα: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 56χρονου - «Τρελός ο γιος μου»

«Δεν είχαμε επαφές»

Συγκλονίζει η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί στη Λεκάνη Καβάλας όταν 56χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην σύντροφό του και το μόλις δέκα μηνών μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο πατέρας του θύτη και αυτόχειρα ανέφερε ότι δεν είχε επαφές με τον γιο του, και τον χαρακτήρισε «τρελό» τη στιγμή που προχώρησε σε τέτοιο έγκλημα και μετά αυτοκτόνησε.

Καβάλα: «Αν πάρεις το παιδί θα σας σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω»

«Τρελός είναι. Για να σκοτώσεις ένα παιδί και να αυτοκτονήσεις» είπε ο πατέρας του θύτη, μιλώντας στο enanews.gr. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τον γιο του, αλλά και πως είχε ακούσει ότι η γυναίκα ήθελε να φύγει στη Γερμανία με το παιδί.

Καβάλα: Σκότωσε μητέρα και μωρό γιατί φοβόταν ότι θα φύγουν στη Γερμανία

«Δεν είχα παρτίδες με το γιο μου. Μόνος μου είμαι, είμαι 86 χρονών. Τρελός είναι. Για να σκοτώσεις ένα παιδί και να αυτοκτονήσεις... Με πήρε ο εγγονός μου τηλέφωνο που μένει στην Καβάλα. Μου είπε "κάτι έκανε ο πατέρας μου". Μετά μου είπαν ότι σκότωσε το μωρό και το κορίτσι. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Κάποιος μου είπε ότι ήθελε να φύγει για τη Γερμανία η κοπέλα».

Καβάλα: Έκανε πράξη την απειλή του

Ο δράστης φαίνεται πως είχε σχεδιάσει το φρικτό έγκλημα και μάλιστα είχε απειλήσει την 31χρονη ότι το τέλος θα είναι κακό αν αποφασίσει να πάρει το μωρό και να επιστρέψει στη Γερμανία. 

«Αν πάρεις το παιδί, θα σε σκοτώσω, θα σκοτώσω το μωρό και θα αυτοκτονήσω», της είχε πει πριν από μερικούς μήνες, όπως είπε στο star.gr και στον Ανέστη Συμεωνίδη, ο δικηγόρος του θύματος, Μάρκος Αποστολίδης.

Καβάλα: Σκότωσε Σύζυγο Και Παιδί Κι Αυτοκτόνησε

«Απειλές υπήρχαν. Υπήρξε απειλή από μέρους του και μάλιστα την εκθέσαμε και στο δικαστήριο. Κατ' ιδίαν την είχε κάνει, όπως μου είχε πει η εντολέας μου, μέσα στο σπίτι και μπροστά στον παππού της. Όταν έγινε η διάσπαση στη σχέση τους στις αρχές Ιουλίου με την κοπέλα, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει, αν του πάρει το παιδί και πάει στη Γερμανία, θα σκοτώσει και το μωρό και θα αυτοκτονήσει... Δηλαδή κάτι που τελικά υλοποιήθηκε.

Αυτή η απειλή εκτοξεύτηκε λίγες ημέρες αφού είχαν χωρίσει. Μετά βέβαια υπήρξε μία βελτίωση στον τρόπο επαφής. Όπως σας είπα το παιδί το έβλεπε κανονικά και δεν το στερήθηκε ποτέ. Πρόκειται για τραγική ιστορία και δεν υπήρχε κανένας ιδιαίτερος λόγος να φτάσουμε ως εκεί. Εμείς θεωρώ ήμασταν και ιδιαιτέρως διαλλακτικοί, στο να τον βοηθούμε να βλέπει το παιδί. Δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση από μέρους μας η άρνηση ή κάποια δυσχέρεια στην επικοινωνία.», πρόσθεσε.

Καβάλα: Σκότωσε τη σύντροφό του και τo μωρό τους κι αυτοκτόνησε

Καβάλα: Το χρονικό της τραγωδίας

Το διπλό φονικό έγινε νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Ο 56χρονος κάλεσε την πρώην σύντροφό του να πάει στο μαντρί, μαζί με το παιδί.  

Καβάλα: Σκότωσε Σύζυγο Και Παιδί Κι Αυτοκτόνησε

Κάποια στιγμή τηλεφώνησε σε έναν ξάδελφό του που έχει επίσης στάβλο εκεί κοντά και του ζήτησε επιτακτικά να πάει εκεί.

Πλησιάζοντας το μαντρί ο ξάδελφος άκουσε τρεις πυροβολισμούς και φτάνοντας στο σημείο βρήκε νεκρούς τον 56χρονο, την πρώην σύντροφό του και το μωράκι τους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top