Ζωγράφου: Πώς δρούσε το ζευγάρι της εγκληματικής οργάνωσης

Ο ρόλος της δόκιμης αστυνομικού

Η δόκιμη αστυνομικός φαίνεται πως είχε καθοριστικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Θεοδωρικάκος: H δόκιμος αστυνομικός δεν έχει καμία θέση στην ΕΛΑΣ

Η δόκιμη αστυνομικός έδινε πληροφορίες στα μέλη της οργάνωσης για τις κινήσεις και τις επιχειρήσεις των συναδέλφων της, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της, ενώ φωτογραφιζόταν με όπλα στα χέρια.

Ζωγράφου: Ο σεσημασμένος «Έσκο», η απαγωγή γιου δημοσιογράφου και ο «Τίτι»

Σύντροφός της ήταν το «δεξί χέρι» του φερόμενου αρχηγού της συμμορίας. Το... ζευγάρι της εγκληματικής οργάνωσης δημοσίως δεν έδινε κανένα δικαίωμα. Η δόκιμη αστυνομικός μπορεί να κρατούσε σε φωτογραφίες την αστραφτερή της τσάντα, ωστόσο εκτός απο γυναικεία αξεσουάρ φαίνεται πως είχε μια αδυναμία στα όπλα με τα οποία πόζαρε εκτός υπηρεσίας.

Ζωγράφου: Πώς δρούσε το ζευγάρι της εγκληματικής οργάνωσης

Χαρακτηριστική είναι φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κάθεται ανάμεσα σε δυο άντρες, και στο ένα χέρι να έχει το όπλο, το οποίο δεν είναι το υπηρεσιακό της και στο άλλο μια μπύρα.

Οι νεαροί που κάθονται δίπλα της με τις χειρονομίες τους προδίδουν ότι δεν πρόκειται για μια απλή μάζωξη φίλων.

Ζωγράφου: Μητέρα δόκιμης: «Το παιδί μου δεν έχει καμία σχέση»

Η 22χρονη γνώρισε τον σύντροφό της πριν ενταχθεί στην αστυνομία. Ηταν αχώριστοι και στη νομιμη ζωή και στην παράνομη.

Η δόκιμη αστυνομικός έδινε πληροφορίες στη συμμορία για τις κινήσεις των αστυνομικών. Μάλιστα είχαν ακυρωθεί δυο φορές αστυνομικές επιχειρήσεις καθώς είχαν ενημερωθεί τα μέλη της οργάνωσης και είχαν διαφύγει.

«Το παιδί μου δεν εχει σχέση με κυκλώματα», απαντά η μητέρα της, η οποία βρέθηκε στα δικαστήρια Ευελπίδων, λίγο μετά τη μεταγωγή της κόρης της.

«Συκοφαντίες και ψέματα. Ντροπή τους. Είναι αθώο το παιδί μου» είπε.

«Είναι δυνατόν μια δόκιμη αστυνομικός να γνώριζε τις κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ; Και να τους ενημέρωνε για πότε θα γίνει έφοδος ή εγώ δεν ξέρω τι; Η κόρη μου καταρχάς δεν υπηρετούσε στου Ζωγράφου αλλά στο Γαλάτσι και στην Τροχαία» δήλωσε η ίδια. 

Ζωγράφου: Πώς δρούσε το ζευγάρι της εγκληματικής οργάνωσης

Πράγματι, η 22 χρονη υπηρετούσε στην Τροχαία Αθηνών αλλα και στο Τμήμα Γαλατσίου. Ο 30χρονος σύντροφός της, από την άλλη, σύμφωνα με την έρευνα φαίνεται πως ήταν ένα απο τα ηγετικά στελέχη και... περιστασιακός κάτοικος των εστιών, ενω διατηρεί και καφετέρια στου Ζωγράφου. 

Ζωγράφου: Τι είπε η μητέρα του 30χρονου

Η μητέρα του νεαρού, λίγο πριν επισκεφθεί τον γιο της στα δικαστήρια, μίλησε αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Ρίστα.

«Δεν έχει καμια εμπλοκή, δεν ξερω πώς τον έμπλεξαν. Έχει τη δουλειά του, έχει το μαγαζί του. Ηρθαν στο σπίτι και τον συνέλαβαν, δεν τον βρήκαν ούτε στο Πανεπιστήμιο, ούτε πουθενά, ήρθαν στις 6 το πρωί στο σπίτι και συνέλαβαν το παιδί. Αυτα τα παιδιά τα γνωρίζει απο μικρά από το σχολείο» είπε η μητέρα του.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι η 22χρονη αν και δόκιμη αστυφύλακας είχε καταφέρει να ενημερώνεται για τις επιχειρήσεις και να σώζει την εγκληματική της παρέα.

Η δόκιμη αστυνομικός η οποία έχει άλλα δυο αδέρφια έμενε στου Ζωγράφου μαζί με τη μητέρα της. Ο πατέρας της, αστυνομικός και αυτός, έχει φύγει απο τη ζωή εδώ και χρόνια.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top