Πάτρα: Πυγμάχοι ξυλοκόπησαν τον άνδρα που έστελνε μηνύματα σε ανήλικη

Πώς ο πατέρα της 13χρονης του έστησε παγίδα

Τι είχε πει στο Star o 47χρονος που έστελνε μηνύματα σε ανήλικη (14/9/22)

Ενώπιον της δικαιοσύνης βρίσκεται ο 47χρονος ανδρας που έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικη στην Πάτρα. Πώς ο πατέρας της του έστησε παγίδα και τον ξυλοκόπησαν πυγμάχοι.

Πάτρα: Στο Star o 47χρονος που έστελνε μηνύματα σε ανήλικη

Στο εδώλιο θα καθίσει σήμερα ο 47χρονος άνδρας ο οποίος συνομιλούσε ερωτικά στο διαδίκτυο με μία 13χρονη κοπέλα. Ο άνδρας είχε συλληφθεί, όταν ο πατέρας της κοπέλας του έστησε παγίδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την pelop, οι γονείς του παιδιού είχαν δει τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που έστελνε ο 47χρονος στην κόρη τους και κάποια άλλα που φέρεται να της ζητούσε γυμνή φωτογραφία και ο πατέρας αποφάσισε να του στήσει παγίδα για να προστατεύσει το κοριτσάκι του.

Έτσι, ο 42χρονος πατέρας άρχισε να επικοινωνεί με τον άνδρα στη θέση της 13χρονης κόρης του και έκλεισε μαζί του ραντεβού. Οι δυο άνδρες βρέθηκαν σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα και εκεί αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Ο πατέρας όμως δεν είχε πάει μόνος του. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, μαζί του ήταν και δύο φίλοι του πυγμάχοι που «τιμώρησαν» τον κατηγορούμενο, ξυλοκοπώντας τον.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top