Πάτρα: Στο Star o 47χρονος που έστελνε μηνύματα σε ανήλικη

«Έχω μετανιώσει, δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικη»

Αναβλήθηκε η δίκη για τον άνδρα που έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε ανήλικη στην Πάτρα. 

Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ενώ μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star περιγράφει τι ακριβώς συνέβη:

«Δεν γνώριζα, τι να σου πω τώρα ότι έχω πέσει και εγώ να πούμε, είμαι μετανιωμένος, δεν το περίμενα να εξελιχθεί έτσι, δεν είχα κανένα σκοπό, είμαι οικογενειάρχης. Είχα μια απλή επικοινωνία μετά γράφανε κάποια σχόλια εγώ απαντούσα πάνω σε αυτά και έχει γίνει όλο αυτό το μπέρδεμα.

Μου το είπε μετά ότι ήταν 13 ετών, δεν το πίστευα εγώ αυτό. Λάθος και εμένα που συνέχισα τη συνομιλία».

Ο κατηγορούμενος για ημέρες έστελνε άσεμνα μηνύματα στην ανήλικη. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους προκειμένου να μην τρομάξει το μικρό κορίτσι προσπαθούσε κάποιες φορές να την καθησυχάσει με μηνύματα όπως αυτά που αποκαλύπτει σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Πήγα, μόλις είδα ότι ήταν όντως μια μικρή κοπέλα δεν κατέβηκα καν από το όχημα μου, πήγα να φύγω μια καλησπέρα είπα και εκεί δέχτηκα μια επίθεση. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα ούτε στην κοινωνία ούτε πουθενά, τίποτα. Διαλύω το σπίτι μου, είναι δύσκολο».

Ο πατέρας της ανήλικης που αντιλήφθηκε τις συνομιλίες της κόρης του με τον δράστη αποφάσισε να τον παγιδεύσει προσποιούμενος την κόρη του και άρχισε να συνομιλεί μαζί του. Του έκλεισε ραντεβού σε πλατεία της Πάτρας και όταν τον είδε να πλησιάζει το παιδί του τον ακινητοποίησε και ενημέρωσε την αστυνομία.

Ο 47χρονος σήμερα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπου εκδικαζόταν η υπόθεση. Έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top