Βασίλισσα Ελισάβετ: Το viral κηδειόχαρτο για την κηδεία της

Στέλνουν λουλούδια για την κηδεία της από την Ορεστιάδα

Όλα όσα είπε ο Βασίλειος Κιλιτζίδης

Μία νέα υπηρεσία προσφέρει τις τελευταίες ημέρες ένα γραφείο τελετών στην Ορεστιάδα, μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία έφυγε στα 96 της χρόνιαΤο γραφείο τελετών δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να στείλει λουλούδια στη μνήμη της εκλιπούσας Βασίλισσας. Για να επικοινωνήσει μάλιστα την νέα υπηρεσία του, έφτιαξε και τα σχετικά κηδειόχαρτα για την Ελισάβετ, τα οποία και κόλλησε στην πόλη της Ορεστιάδας

«Στέλνουμε λουλούδια ως φόρο τιμής, στην εκλιπούσα Βασίλισσα Ελισάβετ. Τα λουλούδια πηγαίνουν έξω από το παλάτι του Μπάκινγχαμ. Συνεννοηθήκαμε με το προξενείο και μας είπε ότι αυτό είναι το πρωτόκολλο.

το κηδειόχαρτο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Το κηδειόχαρτο γράφει «Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ. Ετών 96». Αναγράφει ακόμη την ημερομήνια της κηδείας, δηλ. Δευτέρα 19/09 και από κάτω τους πενθούντες τέκνα, εγγόνια, ως είθισται. Το γραφείο φρόντισε να προσθέσει το Ηνωμένο Βασίλειο που έχει βυθιστεί στο πένθος, καθώς και τη νέα υπηρεσία που προσφέρει. 

Η υπηρεσία κοστίζει 80 ευρώ και αφορά στην αποστολή ενός μπουκέτου εποχής. Βέβαια αν ο πελάτης έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιο άλλο άνθος που υπάρχει όμως αυτήν την εποχή, μπορούμε να το δούμε. Αυτή την εποχή υπάρχουν τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα, ηλίανθοι, ζέρμπερες», είπε στο star.gr o ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών Βασίλειος Κιλιτζίδης.

Η Μ. Βρετανία θρηνεί για τη βασίλισσά της - Γέμισε λουλούδια το παλάτι

Πώς φτάνουν τα λουλούδια έξω από το Παλάτι

Ήδη το πρώτο μπουκέτο έχει παραδοθεί έξω από το παλάτι, όπου βρίσκονται εκατομμύρια ανθοδέσμες, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από κατοίκους της Ορεστιάδας και όχι μόνο, οι οποίοι τηλεφωνούν για να μάθουν λεπτομέρειες για την αποστολή λουλουδιών στη μνήμη της Βασίλισσας. 

«Στην αρχή ήρθε κάποια κυρία και μας ζήτησε να στείλει λουλούδια για την κηδεία της Βασίλισσας. Πρόκειται για Ελληνίδα, η οποία όπως έχω καταλάβει, έζησε κάποιο καιρό στην Αγγλία

Τη Δευτέρα (19/9) θα ολοκληρωθεί το λαϊκό προσκύνημα της σορού της Βασίλισσας στο Oυέστμινστερ Χολ και θα γίνει η κηδεία της- φωτ. AP

Αρχικά μας έκανε εντύπωση που ήθελε να στείλει τα λουλούδια, ωστόσο μετά περιμέναμε τι θα γίνει», είπε.

Το ανθοπωλείο στην Ορεστιάδα

Το ανθοπωλείο στην Ορεστιάδα που αναλαμβάνει να στείλει λουλούδια για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Από την ώρα που θα γίνει η παραγγελία μέχρι την παράδοση του μπουκέτου στο Μπάκιγχαμ χρειάζονται περίπου 24 ώρες

«Τα λουλούδια δεν αποστέλλονται από την Ορεστιάδα, αλλά μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου συμβεβλημένων ανθοπωλείων, από το κοντινότερο ανθοπωλείο στο Λονδίνο», εξήγησε ο κ. Κιλιτζίδης. 

Ο ίδιος κάλεσε μάλιστα όσους επιθυμούν να στείλουν λουλούδια για να αποτίσουν φόρο τιμής στην εκλιπούσα Βασίλισσα να βιαστούν, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι την κηδεία της.

«Όσοι ενδιαφέρονται έχουν περιθώριο μέχρι την ερχόμενη Κυριακή. Τη Δευτέρα (19/9) θα ολοκληρωθεί το λαϊκό προσκύνημα της σορού της στο Oυέστμινστερ Χολ και θα γίνει η κηδεία της», σημείωσε μιλώντας στο star.gr. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top