Χανιά: 15χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της ότι τη χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι

Κακοποιεί και τα μικρότερα παιδιά του

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, 1.200 αστυνομικοί έχουν εκπαιδευτεί για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας 

Τον ίδιο της τον πατέρα κατήγγειλε μία 15χρονη στα Χανιά για κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr το ανήλικο κορίτσι, κατήγγειλε ότι ο χθες ο πατέρας της την έβαλε σε μια καρέκλα κι άρχισε να τη χτυπά στο κεφάλι με ένα ξύλο επειδή άργησε δύο λεπτά να επιστρέψει στο σπίτι. 

Αργυρούπολη: Αγωνία για 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της

Η 15χρονη καλούσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να σηκωθεί στο πόδι η γειτονιά και να καλέσει την αστυνομία. Ένας από τους γείτονες πήγε να βοηθήσει το παιδί, όμως ο πατέρας χτύπησε και τον ίδιο, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να φύγει τρέχοντας. Στη συνέχεια φέρεται να χτύπησε και δεύτερο άτομο που προσπάθησε να τον σταματήσει. 

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, με τη 15χρονη να τους περιγράφει μια ζωή «κόλαση». Όπως είπε, ο πατέρας της κακοποιεί και τη μητέρα της, παρόλο που η ίδια το αρνήθηκε, αλλά και τα δύο μικρότερα αδέλφια της, ένα αγόρι 13 ετών κι ένα κορίτσι, μόλις τεσσάρων ετών. 

Του πέρασαν χειροπέδες για ξυλοδαρμό - Τον κατήγγειλαν κόρη και σύζυγος

Περιέγραψε επίσης ένα περιστατικό, όταν η αδελφή της ήταν μόλις δύο ετών, με τον πατέρα της να την κλειδώνει στο μπαλκόνι και να της λέει ότι για τιμωρία θα κοιμηθεί έξω. Το παιδί έκλαιγε και τον εκλιπαρούσε να τη βάλει μέσα στο σπίτι γιατί φοβόταν. Η 15χρονη είπε τέλος στους αστυνομικούς ότι όταν ο πατέρας χτυπά εκείνη και τα αδέλφια της, η μητέρα παρακολουθεί, χωρίς να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει. 

Πάτρα: Έκρυψαν τη μητέρα τους στην εστία - Κινδύνευε από τον πατέρα τους

Γείτονες είχαν ξανακαλέσει και στο παρελθόν την αστυνομία να παρέμβει σε παρόμοια επεισόδια εντός της οικογένειας, όμως κάθε φορά που έφταναν στο σημείο, η μητέρα και τα παιδιά αρνούνταν ότι είχαν δεχτεί βία και ξύλο από τον πατέρα.

Ο πατέρας τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στην αστυνομία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top