Φολέγανδρος: «Σκότωσε τη Γαρυφαλλιά σε ψυχική ηρεμία»

«Δεν είχε καμία αναστολή να την πετάξει στη θάλασσα»

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σοκ προκαλεί η περιγραφή του εγκλήματος στη Φολέγανδρο με θύμα τη Γαρυφαλιά στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Νάξου  με το οποίο ο  σύντροφός της παραπέμπεται σε δίκη.

Την έσπρωξε δύο φορές στο γκρεμό, την σκότωσε ενώ βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατέληξαν οι δικαστές.

Ο σύντροφος της Γαρυφαλλιάς παραπέμπεται σε δίκη - Τι λέει η μητέρα της

Εισαγγελική πρόταση καταπέλτης για τον 31χρονο κατηγορούμενο .Ένα βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Νάξου που τον παραπέμπει σε δίκη απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του ότι είχε μειωμένο καταλογισμό προκειμένου να έχει και άλλη ποινική μεταχείριση. Η αρμόδια εισαγγελέας ήταν σαφής:

«Οι προμελετημένες, ψύχραιμες και ακριβείς ενέργειες του κατηγορουμένου αποκλείουν την ύπαρξη ψυχικής υπερδιέγερσης. Ο ίδιος έσπρωξε και μάλιστα δύο φορές την Γαρυφαλλιά προς το γκρεμό και στη συνέχεια ακολούθησε τη δύσκολη κατηφορική και επικίνδυνη διαδρομή προς τα βράχια προκειμένου να ολοκληρώσει το σχέδιο του, σέρνοντας τη  βαριά τραυματισμένη  και αναίσθητη στα βράχια και πετώντας τη στη θάλασσα.»

φολεγανδρος

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς ανέφερε πως «Φυσικά και αισθανόμαστε μία πρώτη δικαίωση και εγώ και η οικογένειά μου. Αυτό περιμέναμε να ακούσουμε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κανένα ψυχολογικό νόσημα και φυσικά περιμένουμε και τη δίκη και εκεί θα έρθει και η δεύτερη δικαίωση με τα ισόβια. Όταν τον αντικρύσω αυτόν τον άνθρωπο δεν ξέρω με τι σθένος θα πρέπει να έχω οπλισθεί και εγώ και η οικογένειά μου γιατί θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να σταθώ στο ύψος της Γαρυφαλιάς και να δείξω αυτή την αξιοπρέπεια που πρέπει.»

Στο βούλευμα αναφέρεται ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε καμία αναστολή να την πετάξει στη θάλασσα.

Φολέγανδρος: «Καταπέλτης» ο Εισαγγελέας για τον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς

Να αποχωρήσει  από το σημείο απόλυτα ψύχραιμος αφήνοντας την Γαρυφαλλιά αναίσθητη στο νερό. Λέει ψέματα ότι προσπάθησε να τη βγάλει από το νερό καταλήγουν οι δικαστές .

Η κατηγορία με την οποία θα δικαστεί ο  31χρονος είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Απομένει το που θα γίνει η δίκη καθώς η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στις 16 Ιουλίου 2021 ζητά να γίνει η δίκη στην Αθήνα.

φολεγανδρος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top