Χαλκιδική: «Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του 15χρονου που πνίγηκε

Οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν με λευκά λουλούδια

Θρήνος στην κηδεία του 15χρονου που πνίγηκε στη Χαλκιδική / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του 15χρονου που πνίγηκε χθες, Κυριακή, στη Χαλκιδική, όπου είχε πάει εκδρομή μαζί με τους φίλους του.

Χαλκιδική: Θρήνος στη Σκύδρα για τον 15χρονο - Σήμερα η κηδεία του

Η οικογένειά του και οι φίλοι του, κρατώντας λευκά λουλούδια, είπαν το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Τάσο στο Λιποχώρι της Σκύδρας.

κηδεία 15χρονου

κηδεία 15χρονου 2

κηδεία 15χρονου 3

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατέρας του άτυχου παιδιού, οι οποίοι έφτασαν υποβασταζόμενοι στην εκκλησία από συγγενείς για να συνοδεύσουν τον γιο τους στην τελευταία του κατοικία.

Χαλκιδική: Πνιγμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 15χρονο

Πνιγμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον Τάσο που «έχασε» τη ζωή του τόσο άδικα. Τραγικά πρόσωπα οι γονείς του που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς μια συνηθισμένη μονοήμερη εκδρομή μετατράπηκε σε τραγωδία. 

Τραγωδία σε Χαλκιδική: Η περιγραφή του διασώστη για τον πνιγμό του 15χρονου

15χρονος Χαλκιδική

Λίγο πριν φύγει από τη Σκύδρα, ο πατέρας του τον αποχαιρέτησε, του είπε να προσέχει, όμως τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Ο πατέρας χθες το πρωί σηκώθηκε για να πάει στη δουλειά το φίλησε, του είπε να προσέχεις, δήλωσε στο Star φίλος της οικογένειας.

Χαλκιδική: Κατέρρευσε ο πατέρας του 15χρονου μόλις έμαθε για τον θάνατο του

Το επόμενο διάστημα αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν το 15χρονο αγόρι έχασε τις αισθήσεις του από κάποια άλλη αιτία, όσο βρισκόταν μέσα στο νερό.

πνιγμός 15χρονου Χαλκιδική

Χαλκιδική: Πνίγηκε λίγα μέτρα από την ακτή

Το 15χρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια δεκάδων λουόμενων, μόλις τέσσερα μέτρα από την ακτή, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.

Ο ξάδερφός του τον είδε ξαφνικά  μπρούμυτα μέσα στο νερό. Οι φίλοι του στην αρχή νόμιζαν πως κάνει πλάκα όμως όταν αντιλήφθηκαν ότι το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. 

Σημειώνεται ότι στην τεράστια παραλία των Νέων Φλογητών  την Κυριακή το μεσημέρι υπήρχαν δύο ναυαγοσώστες. Όμως κανείς από αυτούς δεν ήταν κοντά στο σημείο που χάθηκε το αγόρι. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top