Χαλκιδική: Θρήνος στη Σκύδρα για τον 15χρονο - Σήμερα η κηδεία του

«Ας είναι το τελευταίο νέο παιδί που φεύγει»

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί από εχθές η τοπική κοινωνία, στη Σκύδρα, μετά την είδηση του θανάτου ενός 15χρονου, που έχασε τη ζωή του σε παραλία της Χαλκιδικής.

«Το πόρισμα έδειξε πνιγμό. Από τις 11 το πρωί σήμερα το παιδί βρίσκεται στο σπίτι του. Στις 6 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του 15χρονου, στο χωριό του, το Λυποχώρι, κοντά στην Σκύδρα. Όλη η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και λυπούμαστε πάρα, πάρα πολύ. Εμείς είμαστε διακριτικά δίπλα στην οικογένεια. Ας είναι το τελευταίο νέο παιδί που φεύγει… », είπε στο star.gr η Κατερίνα Ιγνατιάδου, δήμαρχος Σκύδρας.

Χαλκιδική: Η νεκροψία του 15χρονου έδειξε πνιγμό

Στο μεταξύ, πληροφορίες θέλουν τον 15χρονο να μην ήξερε κολύμπι.

15χρονος που πνίγηκε σε παραλία της Χαλκιδικής

«Από αυτά που έχω ακούσει, εκείνο το σημείο δεν ήταν βαθύ. Τα νερά ήταν στο 1,5 μέτρο. Τώρα τι έγινε και πώς έγινε, δεν το ξέρω πραγματικά», σχολίασε σχετικά η ίδια.

Χαλκιδική: Είχε πάει εκδρομή με τους φίλους του ο 15χρονος

Πώς πνίγηκε ο 15χρονος

Ο νεαρός είχε πάει με την παρέα του εκδρομή στην παραλία Νέων Φλογητών της Χαλκιδικής. Όπως περιέγραψαν οι φίλοι του, γύρω στις 12 το μεσημέρι και ενώ ο ίδιος κολυμπούσε στα ρηχά, οι ίδιοι αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τον 15χρονο που βρισκόταν μπρούμυτα μέσα στη θάλασσα πλησίασε πρώτος ο ξάδερφός του. Προσπάθησε να του μιλήσει όμως εκείνος δεν ανταποκρινόταν... Στην αρχή οι φίλοι του πίστεψαν πως τους έκανε πλάκα, όταν όμως στη συνέχεια αντιλήφθηκαν πως είχε χάσει τις αισθήσεις του, τον έβγαλαν από το νερό.

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 15χρονος - «Έσβησε» ενώ κολυμπούσε

Για αρκετή ώρα λουόμενοι μαζί με τον ναυαγοσώστη προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αρχικά με ΚΑΡΠΑ και στη συνέχεια με απινιδωτή που υπήρχε στο σημείο, όμως ήταν ήδη αργά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top