Κυψέλη: Τη δολοφόνησε με αγριότητα – Τραύματα σε μάγουλο, κοιλιά και χέρι

Ο σύζυγος της 36χρονης δήλωσε άγνοια για τη σχέση της με τον δράστη

Ακόμα μια γυναικοκτονία σοκάρει το πανελλήνιο. Ένας 40χρονος από το Μπαγκλαντές δολοφόνησε 36χρονη ομοεθνή του στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, του χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό. Η αγριότητα με την οποία τη δολοφόνησε προκαλεί ανατριχίλα, καθώς φέρεται να της κατάφερε μαχαιριές σε πρόσωπο, χέρια και κοιλιά.

Γυναικοκτονία σε Κυψέλη: Ο 40χρονος είχε ερωτική σχέση με το θύμα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που έφτασαν στην οδό Τενέδου στην Κυψέλη, όταν αντίκρισαν τη σορό της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε με απίστευτη αγριότητα από φίλο του συζύγου της και φερόμενο εραστή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 36χρονο θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα από κουζινομάχαιρο στην κοιλιακή χώρα, το μάγουλο αλλά και το χέρι. 

γυναικοκτονία Κυψέλη

Ο δράστης κατάφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε κοιλιά, πρόσωπο και χέρια / Eurokinissi

δολοφονία Κυψέλη

Ο 40χρονος δράστης είχε αγοράσει λίγο νωρίτερα το μαχαίρι από μαγαζί στην Ομόνοια. Πήγε μέχρι το σπίτι της άτυχης γυναίκας και μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών τη σκότωσε. Έπειτα πέταξε σε έναν κοντινό κάδο το μαχαίρι και τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία μετά από περιγραφές των γειτόνων εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν.  

Κυψέλη:Το θύμα φέρεται να είχε σχέση με τον δράστη

«Τη σκότωσα γιατί δε μου έδινε τα χρήματα μου, κοντά στις 20.000 ευρώ και δε μετανιώνω για αυτό που έκανα», φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. 

Οι δυο τους δούλευαν στην ίδια επιχείρηση τα τελευταία δύο χρόνια. Ο δράστης υποστήριξε στις αστυνομικές αρχές ότι έδινε χρήματα στο θύμα, με στόχο ερωτικά ανταλλάγματα, χωρίς ωστόσο να εκπληρώνονται. 

έγκλημα Κυψέλη

Ο σύζυγος του θύματος δήλωσε άγνοια για την όποια σχέση της γυναίκας του με τον 40χρονο ομοεθνή του, ενώ θα απελαθεί από τη χώρα, καθώς βρισκόταν παράνομα.

Στις 17:00 ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top