Αλεποχώρι - Ο 70χρονος στο Star: «Ήθελα να εκφοβήσω, όχι να σκοτώσω»

Το ένα παιδί αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά τη χειρουργική επέμβαση

«Ήθελα να εκφοβίσω και όχι να σκοτώσω», δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, ο 70χρονος που πυροβόλησε στο Αλεποχώρι εναντίον δύο ανήλικων παιδιών. Αυτοί θα είναι και ισχυρισμοί του στον ανακριτή. Τα δύο παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και  υποστηρίζουν ότι εκείνο το βράδυ βρέθηκαν στην αυλή του γείτονά τους γιατί έπαιζαν.

Αλεποχώρι: Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο ανήλικος που δέχθηκε πυροβολισμούς

Οι ανήλικοι και οι γονείς τους δεν μπορούν να πιστέψουν όπως ισχυρίζονται πως ένα παιγνίδι μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Το ένα παιδί αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο μάτι. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται και το δεύτερο παιδί μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκαν από τον 70χρονο.

Ο κατηγορούμενος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου:

«Δηλώνω απόλυτα συντετριμμένος για την εξέλιξη των πραγματικών περιστατικών για τα οποία καμία πρόθεση είχα! Είμαι καρδιοπαθής. Πίστευα ότι είχαν μπει στην ιδιοκτησία μου κλέφτες ή ληστές. Φοβήθηκα για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα και χωρίς να μπορώ να διακρίνω αν είναι ενήλικες ή ανήλικοι, αν οπλοφορούσαν ή όχι, πυροβόλησα όχι προς το μέρος που βρισκόντουσαν οι δυο σωματότυποι που ίσα -ίσα μπορούσα να διακρίνω σε συνθήκες απόλυτου σκότους αλλά προς την πλευρά των υψηλών θάμνων -φυλλωσιών με έναν και μόνο σκοπό: να τους εκφοβίσω και όχι φυσικά να τους σκοτώσω. Εκεί όπου δυστυχώς βρισκόντουσαν κρυμμένοι οι ανήλικοι που τραυματίστηκαν που δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να διακρίνω!».

Ο 70χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και την Τρίτη θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή ασκήθηκε στον ηλικιωμένο που πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο ανήλικους που μπήκαν στην αυλή του, στο Αλεποχώρι / Φωτογραφία Eurokinissi

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή ασκήθηκε στον ηλικιωμένο που πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο ανήλικους που μπήκαν στην αυλή του, στο Αλεποχώρι / Φωτογραφία Eurokinissi
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top