Βόλος: Μυστήριο με τον θάνατο της 18χρονης Γωγώς - Σήμερα η κηδεία της

Ψάχνουν ακόμα τα αίτια θανάτου της

Βίντεο από Mega

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 18χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή στον Αλμυρό Βόλου την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα θα γίνει η κηδεία της, αν και τα αίτια θανάτου της δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Βόλος: 18χρονη ανέβασε πυρετό και κατέρρευσε – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στη 18χρονη Γωγώ, που κατέληξε στο νοσοκομείο, λίγες ώρες αφού εισήχθη με υψηλό πυρετό.

Η άτυχη κοπέλα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου πριν από πέντε ημέρες σε κατάσταση καταπληξίας και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η άτυχη κοπέλα κατέληξε λίγο μετά τις 11 το πρωί της από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Βόλος: Αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου της 18χρονης Γωγώς

Όταν η κοπέλα εισήχθη στο νοσοκομείο, οι γιατροί υποπτεύθηκαν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν συμπτώματα μηνιγγίτιδας. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των εξετάσεων της ήταν αρνητικά, σύμφωνα με το thenewspaper.

Για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της, οι γονείς της ζήτησαν τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής, ώστε να πάρουν μια απάντηση για τα αίτια θανάτου του παιδιού τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top