Θεσσαλονίκη: Αγοράκι τριών ετών κατάπιε λουράκι ρολογιού

Πνιγόταν μπροστά στα μάτια των γονιών του

Γέφυρα ζωής στήθηκε στη Θεσσαλονίκη και για έναν εξάχρονο, ο οποίος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Στιγμές απόλυτου πανικού έζησαν το απόγευμα της Τετάρτης οι γονείς ενός τρίχρονου αγοριού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο πνιγόταν μπροστά στα μάτια τους. 

Λίγο μετά τις 17:00 το αγοράκι κατάπιε ένα λουράκι ρολογιού και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Οι γονείς έντρομοι ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ στις 17:15 και μέσα σε λίγα λεπτά μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., περιπολικό και διασώστες ασθενοφόρου του «Χαμόγελου του Παιδιού» έφτασαν στο σπίτι.

Θεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής για 6χρονο αγοράκι με εγκεφαλική αιμορραγία

Εκεί οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο πατέρας είχε καταφέρει να βγάλει το λουράκι από το στόμα του μικρού, όμως το οξυγόνο του ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Στήθηκε έτσι μια γέφυρα ζωής από τους μοτοσικλετιστές της ΔΙ.ΑΣ. και το περιπολικό που άνοιξαν δρόμο για να περάσει γρήγορα το ασθενοφόρο και να φτάσει στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σε ανάρτησή του στο twitter το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει για το περιστατικό:

Τραγωδία στη Σπάρτη: Πέθανε ξαφνικά 5χρονο αγοράκι

«Μόλις σώθηκε μια ψυχούλα 3,5 ετών που κατάπιε ξένο σώμα… Συγχαρητήρια στην αστυνομία που μας άνοιγε τους δρόμους… Συγχαρητήρια στους διασώστες μας Παναγιώτη και Γιώργο, πλήρωμα της μονάδας μας της Θεσσαλονίκης που πήρε εντολή από το ΕΚΑΒ… Συγχαρητήρια στους γιατρούς του νοσοκομείου… Μια αλυσίδα ζωής».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top