Ιωάννινα: Μια σύλληψη για τη «βουτιά» της 17χρονης από τον 4ο όροφο

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος

Συνελήφθη πριν από λίγο ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, από το μπαλκόνι του οποίου βρέθηκε στο κενό το 17χρονο κορίτσι στα Ιωάννινα το βράδυ της Δευτέρας. 

Ιωάννινα: 17χρονη έπεσε από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, στο διαμέρισμα, εκτός από τη 17χρονη, βρίσκονταν επίσης δύο ανήλικες φίλες της. Το διαμέρισμα ανήκει στον πατέρα ενός από τα δύο κορίτσια με τα οποία έκανε παρέα η 17χρονη, ο οποίος την ώρα που έγινε το περιστατικό απουσίαζε. 

Τα τρία κορίτσια σύμφωνα με πληροφορίες διασκέδαζαν σε ώρα κανονικής εξόδου τους από τη Μονάδα Προστασίας Παιδιών στην οποία διαμένουν. 

Ιωάννινα αυτοκτονία

Το διαμέρισμα από το μπαλκόνι του οποίου βρέθηκε στο κενό η 17χρονη

Η 17χρονη, βουλγαρικής καταγωγής, είχε μεταφερθεί στη συγκεκριμένη μονάδα από την Αχαΐα. 

Φαίνεται πως βγήκε από το παράθυρο του μπάνιου και στη συνέχεια βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου. Η αστυνομία εκτιμά ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και πως η ανήλικη ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της. 

Το κορίτσι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χατζηκώστα σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργείο. 

Ο πατέρας της ανήλικης στον οποίο ανήκει το διαμέρισμα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top