Κρήτη: Βλάβη στο πλοίο «Blue Ηorizon» με 930 επιβάτες

Το πλοίο ταξιδεύει από την Κρήτη στον Πειραιά

Bλάβη παρουσιάστηκε στη μία μηχανή του πλοίου Blue Star Ηorizon αποτέλεσμα να προκληθεί ταλαιπωρία για τους 930 επιβάτες του.

Το πλοίο, το οποίο είχε φτάσει τα ξημερώματα της Δευτέρας από τον Πειραιά στο Ηράκλειο, απέπλευσε κανονικά στην ώρα του (21:00) για το αντίστροφο δρομολόγιο, ωστόσο περίπου τρία τέταρτα μετά την αναχώρηση του ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι υπάρχει μηχανική βλάβη και γι' αυτό το λόγο το πλοίο ταξιδεύει με μειωμένη ταχύτητα.

Ακολούθησε νέα ανακοίνωση μετά τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με την οποία λόγω της μηχανικής βλάβης και της μειωμένης ταχύτητας το πλοίο αναμενόταν να φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά στις 12:00, αντί για τις 6:00.

Τελικά, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά σήμερα περίπου στις 10 το πρωί.Το πλοίο πλέει με μειωμένη ταχύτητα χωρίς να αιτεί συνδρομή.

Λίγο πριν τις 9 το πρωί, η Blue Star ανακοίνωσε ότι προσφέρει σε όλους τους επιβάτες 50% έκπτωση στο επόμενο ταξίδι τους, ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top