Σκιάθος: Προφυλακιστέος ο 39χρονος υποπυραγός για παιδική πορνογραφία

Η σύντροφός του βρήκε φωτογραφίες της κόρης της στο κινητό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος υποπυραγός του αεροδρομίου Σκιάθου, ο οποίος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία το πρωί της Κυριακής.

Σκιάθος: «Η 12χρονη κόρη μου τον έχει ερωτευτεί»

Μετά την απολογία του, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προσωρινή κράτησή του. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, σύμφωνα με το magnesianews.

Σκιάθος: Η σύντροφος του υποπυραγού βρήκε φωτογραφίες της κόρης της στο κινητό του

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 39χρονος υποπύραγος επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με τη σύντροφό του και τις δύο ανήλικες κόρες της, ηλικίας 10 και 12 ετών.

Ψάχνοντας το κινητό του, η γυναίκα εντόπισε φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της, οι οποίες έδειχναν επίμαχα σημεία της ανήλικης και τότε του ζήτησε εξηγήσεις. Ωστόσο, ο 39χρονος λόγω του αλκοόλ δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει και να δώσει εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να τον βγάλει έξω από το σπίτι.

Η γυναίκα κατέφυγε αμέσως στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον 39χρονο και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η 10χρονη κόρη της πριν λίγες ημέρες της είχε αναφέρει ότι ο 39χρονος την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του και κοιμήθηκαν μαζί με αποτέλεσμα να διερευνάται από τους αστυνομικούς και το ενδεχόμενο της ασέλγειας.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 39χρονου, αλλά και στο κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις από γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top