Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια πίσω από την αυτοκτονία του 22χρονου;

«Δεχόταν απειλές», λένε οι συγγενείς του νεαρού που κρεμάστηκε σε κολώνα

Πάτρα: Εγκληματική Ενέργεια Πίσω Απ΄την Αυτοκτονία 22χρονου;

Εγκληματική ενέργεια βλέπουν πίσω από την αυτοκτονία του 22χρονου στην Πάτρα οι συγγενείς του. «Δεχόταν απειλές», ισχυρίζονται για τον πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. 

Πάτρα: 22χρονος κρεμάστηκε σε κολώνα της ΔΕΗ

Συγκλονισμένη είναι η Πάτρα από τον θάνατο ενός 22χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε από περαστικούς απαγχονισμένος σε κολώνα της ΔΕΗ.

Ο θάνατός του, από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, αποδίδεται σε αυτοκτονία και αυτό, γιατί στον τόπο του συμβάντος δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που να «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια. Σημειώνεται ότι στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν μπουκάλια μπύρας, σύμφωνα με το pelop.

Ωστόσο, οι συγγενείς του, κατά τις ίδιες πληροφορίες, «βλέπουν» έγκλημα πίσω από τον θάνατό του, υποστηρίζοντας πως ο 22χρονος πατέρας δεχόταν απειλές για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ήταν ο αδελφός του. Ωστόσο, μέσα από τη συνομιλία που είχαν τίποτα δεν προμήνυε ότι κάτι του συμβαίνει. 

Εκείνο που ανησύχησε την οικογένεια του, ήταν το γεγονός πως δεν ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές κλήσεις που ακολούθησαν.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Γ’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top