Σέριφος: Εντοπίστηκαν οι δύο φερόμενοι ως βιαστές της 23χρονης

Υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό 23χρονης στη Σέριφο / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η αστυνομία στη Σέριφο εντόπισε τους δύο άνδρες του οποίους είχε καταγγείλει μια 23χρονη κοπέλα για βιασμό.

Οι δύο άνδρες υποστήριξαν στην κατάθεσή τους στις αρχές πως συνευρέθηκαν ερωτικά με την 23χρονη αλλά πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της και πως δεν υπήρξε βιασμός.

Βιασμός Σέριφος: «Μου έριξαν κάτι στο ποτό μου» - Το προφίλ των δραστών

Επιπλέον οι δύο άνδρες ισχυρίστηκαν πως δεν παράτησαν την 23χρονη στην παραλία αλλά επέστρεψαν όλοι μαζί σε μπαρ. Κάτι που όπως υποστηρίζουν μπορεί να αποδειχθεί και από πλάνα από κάμερες ασφαλείας που τους δείχνουν να είναι μαζί.

Το χρονικό της υπόθεσης - Σοκαριστικές οι περιγραφές της 23χρονης

Σύμφωνα με την καταγγελία της 23χρονης, δύο άνδρες φέρονται να της έριξαν κάτι στο ποτό της και στη συνέχεια την οδήγησαν στην παραλία όπου τη βίασαν.

«Θυμάμαι να με κρατάει ο ένας από τα χέρια και ο άλλος να με βιάζει. Δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δυο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει», περιγράφει η 23χρονη κοπέλα στον Alpha.

Σέριφος: 23χρονη καταγγέλλει τον βιασμό της σε ερημική παραλία

Όπως είπε, το αμέσως επόμενο πράγμα που θυμάται είναι «να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top