Σπάτα: Νέα εκδοχή για τον θάνατο του Jack - «Γύρισε να πάρει το κινητό του»

Τι αναφέρει η Daily Mail για το τραγικό δυστύχημα

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (28/7/22)

Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 22χρονου Βρετανού από ελικόπτερο στα Σπάτα έρχονται στο φως. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι ερευνητές απέκλεισαν το ενδεχόμενο να προσπαθούσε να βγάλει selfie και εικάζουν ότι ο νεαρός επέστρεψε στο ελικόπτερο για να πάρει το κινητό του. 

Σπάτα Αποκάλυψη Star:«Πήγε να περάσει κάτω από το στροφείο του ελικοπτέρου»

Συγκλονισμένη είναι η Μ. Βρετανία με τον τραγικό θάνατο του 22χρονου Βρετανού Jack Fenton στα Σπάτα, ο οποίος διαμελίστηκε από ελικόπτερο. Η βρετανική Daily Mail έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στο θρίλερ για τα αίτια του φρικτού δυστυχήματος.

22χρονος Βρετανός

Σπάτα ελικόπτερο: «Αηδίες τα όσα ακούγονται για τις selfie»

Σύμφωνα λοιπόν με το βρετανικό μέσο, οι ερευνητές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο 22χρονος να επιχείρησε να βγάλει selfie, λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο. Η αστυνομία και οι ανακριτές αεροπορικών ατυχημάτων διερευνούν τώρα τη θεωρία ότι ο 22χρονος ξέχασε το κινητό του ενώ αποβιβαζόταν από το ελικόπτερο και έσπευσε πίσω για να το πάρει. Στην επιστροφή έγινε το κακό. 

22χρονος Σπάτα

Σπάτα: Φίλος του 21χρονου που σκοτώθηκε ανατρέπει τα δεδομένα

Εκπρόσωπος της ελληνικής αστυνομίας ανέφερε στη MailOnline: «Η έρευνά μας συνεχίζεται, αλλά ένας από τους σημαντικότερους τομείς που διερευνούμε είναι αν ο Jack ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο στο ελικόπτερο και γι' αυτό επέστρεψε ξαφνικά σε αυτό».

22χρονος Σπάτα ατύχημα

«Είμαστε ακόμη στη διαδικασία ολοκλήρωσης των συνεντεύξεων, αλλά αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν με ένα κινητό τηλέφωνο στο χέρι, λίγο πριν σκοτωθεί. Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνά μας, θα στείλουμε τον φάκελο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα υπάρξουν κατηγορίες», πρόσθεσε.

Ο Ιωάννης Κονδύλης, πρόεδρος Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων που ανέφερε στα ελληνικά μέσα πως δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο 22χρονος επιχείρησε να βγάλει selfie. «Αυτό που αναφέρεται είναι ότι ο νεαρός κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο και το είχε στο αφτί, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν μιλούσε ή απλώς επέστρεφε για να πάει με τους φίλους του», ξεκαθάρισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top