Σίφνος: Μυστήριο με τον θάνατο του 23χρονου – Ήταν θετικός στον κορωνοϊό

Μέσα σε λίγα λεπτά κατέρρευσε και ξεψύχησε

Μυστήριο παραμένει η αιτία που οδήγησε στον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου φοιτητή, ο οποίος κατέρρευσε σε παραλία της Σίφνο  κατά τη διάρκεια των διακοπών του, μπροστά  στα μάτια των φίλων του. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί από τον ιατροδικαστή Ηλία Μπουγιούκα στον Πειραιά. 

Σίφνος: Πληροφορίες ότι ο 23χρονος είχε κορωνοϊό

Ωστόσο χθες στο φως της δημοσιότητας ήρθε η πληροφορία ότι ο άτυχος φοιτητής της αρχιτεκτονικής είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό σε τεστ που είχε κάνει στο Κέντρο Υγείας στη Σίφνο. 

Σίφνος: 22χρονος φοιτητής ξεψύχησε λίγα λεπτά αφού βγήκε από τη θάλασσα

Νεότερες πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι ο 23χρονος εμφάνισε πυρετό στις 25 Ιουλίου και έλαβε την ίδια μέρα αντιπυρετική θεραπεία. Μια μέρα μετά, στις 26 Ιουλίου, υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκε θετικός. Παρ’ όλ’ αυτά συνέχισε κανονικά το καλοκαιρινό του πρόγραμμα και πήγε στην παραλία του κάμπινγκ, όπου έμενε μαζί με τους φίλους του. 

Σίφνος: Ένιωσε αδιαθεσία και σε 15 λεπτά έφυγε από τη ζωή

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα που κάθονταν όλοι μαζί, ο 23χρονος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία με πόνους στο στομάχι. Οι φίλοι του προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, εκείνος έκανε εμετό και μέσα σε 15 λεπτά κατέρρευσε κι έχασε τις αισθήσεις του. 

Στην παραλία έφτασε αμέσως ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου όμως οι γιατροί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Προχώρησαν σε Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) μέχρι τις 19:50, οπότε και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Οι γιατροί προχώρησαν και σε τεστ κορωνοϊού στο οποίο ο νεαρός βρέθηκε και πάλι θετικός, επαληθεύοντας έτσι το αρχικό πρωινό αποτέλεσμα. 

Η σορός του 23χρονου έφτασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά και σήμερα το πρωί θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά.

Η κηδεία του θα γίνει στις 18:00 σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πλατείας Ελευθερίας στη Λαμία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top