Τροχαίο Κόρινθος: Η 18χρονη είχε χάσει τον κολλητό της σε τροχαίο

Εδώ κι ένα χρόνο πενθούσε τον φίλο της που έφυγε από τη ζωή

Όσα είπε η θεία του 15χρονου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το τροχαίο που σημειώθηκε στην Κόρινθο, στο οποίο σκοτώθηκαν μια 18χρονη κι ένας 16χρονος. 

Όπως αποκαλύφθηκε, η 18χρονη Αναστασία, η οποία σκοτώθηκε ακαριαία στην εθνική οδός Κορίνθου – Τριπόλεως στο ύψος των ΣΕΑ Σπαθοβουνίου, πριν από ένα χρόνο είχε χάσει τον κολλητό της σε τροχαίο κοντά στο σημείο που σκοτώθηκε η ίδια. 

Κόρινθος: Ούρλιαζε ο 15χρονος όταν έμαθε για τον θάνατο της αδελφής του

Η μητέρα του αγοριού, το οποίο σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 23 Φεβρουαρίου 2021 αποκάλυψε αυτήν την τραγική πτυχή με ανάρτησή της στο Facebook.

Κόρινθος: Αυτά είναι τα δύο θύματα του τροχαίου - Χαροπαλεύει ο 15χρονος

«Κοριτσάκι μου όμορφο σίγουρα θα τον βρεις εκεί ψηλά στον παράδεισο. Στο επανιδείν αγάπες μου όμορφες κι εσύ σε τροχαίο όπως κι ο Θοδωρής μου. 23/2/21 Ο Θοδωρής μου και σήμερα εσύ 18/7/22 πας στον κολλητό σου καλό ταξίδι στους Αγγέλους», έγραψε.

Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η 18χρονη μαζί με τον 15χρονο αδελφό της κι έναν 16χρονο φίλο τους. Ο 15χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει όπισθεν πάνω στην εθνική. Εκείνη την ώρα ένα άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να σταματήσει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητο. 

Κόρινθος: Ο 15χρονος έκανε όπισθεν γιατί έχασε την έξοδο στην εθνική

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο εκτινάχθηκε 50 μέτρα και τα δύο παιδιά που κάθονταν στο πίσω κάθισμα σκοτώθηκαν αμέσως. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top