Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί λατρεύει τη μόδα και με την προσωπικότητά της και τη λάμψη της έχει ξεχωρίσει ως τηλεοπτικό πρόσωπο τα τελευταία χρόνια!

Κατάγεται από την Ελλάδα ενώ έχει ρίζες και από τη Γαλλία, αφού η γιαγιά της έχει γίνει γνωστό ότι ήταν γαλλικής καταγωγής. 

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 1975. 

Από πολύ μικρή ηλικία είχε κλίση στη μόδα και έτσι αποφάσισε να κάνει την αγάπη της επάγγελμα. Έχει ζήσει και στον Καναδά, αφού για πέντε χρόνια σπούδαζε Art & Design, ενώ μετά επέστρεψε στην Ελλάδα και δούλεψε ως Junior fashion editor.

Το πραγματικό της όνομα είναι  Ζενεβιέβ Μάντζαρη και γιορτάζει στις 3 Ιανουαρίου, αφού το έχει πάρει από την Οσία Γενεβιέβης εκ Παρισίων.

Το γαλλικό όνομα η Ζενεβιέβ Μαζαρί  το πήρε από την μητέρα του πατέρα της, που φημολογείται ότι ήταν γαλλικής καταγωγής. 

Ο σύζυγός της είναι ο φωτογράφος Βασίλης Καρύδης

Στις 17 Αυγούστου 2015 η Ζενεβιέβ παντρεύτηκε στην Κίμωλο, τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά

Καρπός του έρωτά τους είναι τα δύο παιδιά τους, Ροζαλία και Μιχάλης, στα οποία έχουν ιδιαίτερη αδυναμία και οι δύο.  

Το μικρόβιο της μόδας της το.. μετέδωσε η μητέρα της, η οποία ήταν ζαχαροπλάστισσα, αλλά της άρεσε να ράβει ρούχα

Εκείνη και η Ζενεβιέβ φτιάχνανε μαζί τα ρούχα που θα φορούσε, αφού δεν είχαν πάντα τα χρήματα για να αγοράζουν ακριβά ρούχα που ήταν της μόδας

Εργάστηκε ως μοντέλο και περπάτησε σε αρκετές πασαρέλες

Για 3 χρόνια αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και να ταξιδέψει σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, προκειμένου να γνωρίσει νέες εικόνες και κουλτούρες οι οποίες θα της ανοίξουν νέους ορίζοντες στη δουλειά της. Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα ασχολήθηκε και με τη φωτογραφία και κατάφερε φωτογραφίες της να δημοσιευτούν σε πολύ διάσημα περιοδικά παγκοσμίου φήμης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top