Κόρινθος: Ούρλιαζε ο 15χρονος όταν έμαθε για τον θάνατο της αδελφής του

Έκανε όπισθεν στην εθνική γιατί έχασε την έξοδο για το σπίτι του

Όσα είπε η θεία του 15χρονου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι από χθες ο 15χρονος που οδηγούσε το ΙΧ, που ενεπλάκη στο τροχαίο στην Κόρινθο. Η μητέρα του τον ενημέρωσε ότι η αδελφή του είναι νεκρή και άρχισε να ουρλιάζει. Το παιδί είχε κλέψει τα κλειδιά από το αυτοκίνητο του πατέρα του. Επιχείρησε να κάνει όπισθεν στην εθνική οδό Τριπόλεως - Κορίνθου κι έπεσε πάνω του ένα ΙΧ που ακολουθούσε. H 18χρονη αδελφή του κι ένας 16χρονος φίλος τους σκοτώθηκαν ακαριαία.

Τραγικές στιγμές σημειώθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύεται ο 15χρονος, ο οποίος οδηγούσε το ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο στην Κορίνθου - Τριπόλεως. 

τροχαίο Κόρινθος

Το ΙΧ που οδηγούσε ο 15χρονος 

Το αγόρι, που νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στον αυχένα, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο, με την κατάστασή του να είναι σταθερή ενώ έχει επαφή με το περιβάλλον.

Μάλιστα η θεία του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποκάλυψε τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν ο 15χρονος έμαθε πως η αδελφή του είναι νεκρή. 

το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 15χρονος στο τροχαίο στην Κόρινθο

Ο 15χρονος ούρλιαζε όταν έμαθε από τη μητέρα του ότι η αδελφή του είναι νεκρή

«Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του κι ούρλιαζε. Του το είπε η μαμά του. Τι να πρωτοκρατήσει κρυφό. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονταν πίσω και πέθαναν αμέσως», δήλωσε. 

Τροχαίο Κόρινθος: Το μοιραίο λάθος του 15χρονου

Η τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κόρινθο, στο 95ο χιλιόμετρο στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως, στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου.

O 15χρονος οδηγός

Ο 15χρονος οδηγός του ΙΧ

Δύο νέοι άνθρωποι, μια 18χρονη κι ένας 16χρονος έχασαν τη ζωή τους, ενώ ένας ακόμα ανήλικος είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη σύγκρουση δύο οχημάτων. 

θύμα τροχαίου Κόρινθος

Η 18χρονη αδελφή του 15χρονου που πέθανε στο τροχαίο στην Κόρινθο

Όλα συνέβησαν όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο 15χρονος έκανε όπισθεν λίγο πριν το τούνελ επί της εθνικής οδού. Τότε ένα δεύτερο όχημα, κινούμενο κι αυτό με κατεύθυνση προς Τρίπολη, έπεσε πάνω στο πρώτο ΙΧ με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί του και να το εκτινάξει σε απόσταση 50 μέτρων. Τα δύο παιδιά που κάθονταν στο πίσω κάθισμα πέθαναν ακαριαία. 

Τροχαίο Κόρινθος: Είχε κλέψει τα κλειδιά από τον πατέρα του

Σύμφωνα με τη θεία των παιδιών, ο 15χρονος έκλεψε τα δεύτερα κλειδιά από το αυτοκίνητο του πατέρα του, κάτι που είχε ξανακάνει στο παρελθόν. 

θύμα τροχαίου Κόρινθος

Ο 16χρονος φίλος του που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Κόρινθο 

«Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί κι έφυγαν 02:30 τη νύχτα. Δεν ήξεραν τίποτα οι γονείς. Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά», είπε και συνέχισε:

«Τα παιδιά δεν είχαν πιει. Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την “πατάνε” όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω. Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν, αλλά έγινε το τροχαίο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top