«Δεν το λέμε ούτε στη μαμά»: Νηπιαγωγός στην Καβάλα ασελγούσε σε παιδιά

Εξετάζεται σύνδεση με κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στη Δράμα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Καβάλα από τις καταγγελίες ότι νηπιαγωγός ασέλγησε σε βάρος ανήλικων παιδιών, ηλικίας τριών και τεσσάρων ετών.

Οι αρχές ερευνούν τη συμμετοχή της νηπιαγωγού σε διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, αλλά και τη σύνδεσή της με τη σύλληψη 43χρονου στη Δράμα, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε αντίστοιχο κύκλωμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εκτιμούν ότι οι δύο υποθέσεις συνδέονται, καθώς στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκε το μεγαλύτερο υλικό παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα, ενώ η νηπιαγωγός φέρεται να φωτογράφιζε τα παιδιά-θύματά της.

Οι πρώτες καταγγελίες έγιναν πριν από λίγους μήνες, όμως χρειάστηκε η παρέμβαση ειδικών επιστημονικών συμβούλων για να μπορέσουν τα παιδάκια να περιγράψουν όλα όσα είχαν υποστεί από τη νηπιαγωγό. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μητέρα ενός από τα παιδιά κατήγγειλε ότι το παιδί ανέφερε ότι το άγγιζε στην κοιλιά και μετά στα γεννητικά του όργανα και ότι τραβούσε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των πράξεων για τις οποίες κατηγορείται. 

Και τα τέσσερα παιδιά που έχουν κάνει καταγγελίες μιλούν για τα ίδια ακριβώς αγγίγματα και τις ίδιες πράξεις εκ μέρους της δασκάλας. 

Η νηπιαγωγός φέρεται να προέτρεπε τα παιδιά να μη μιλήσουν στους γονείς τους, λέγοντάς τους ότι είναι «το μικρό μας μυστικό» και ότι «μπορούμε να λέμε μικρά ψέματα». 

Η μητέρα ενός κοριτσιού μίλησε στην εφημερίδα Realnews και τα όσα περιγράφει σοκάρουν.  Αναφέρει πως η νηπιαγωγός έλεγε στην κόρη της «Μπορούμε να λέμε μικρά ψεματάκια και ότι αυτό είναι το μυστικό μας και δεν το λέμε ούτε στη μαμά, ούτε στα άλλα παιδάκια.»

«Έχω τεράστια αγωνία για το τι μπορεί να προξένησε η συγκεκριμένη στην ψυχή της μικρής μου», συγκλονίζει η μητέρα.

Χρειάστηκαν μήνες ώστε να μπορέσει το παιδί να περιγράψει αυτά που του συνέβησαν

Ο δικηγόρος μίας εκ των οικογενειών που έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη ανέφερε πως οι πρώτες καταγγελίες έγιναν πριν από λίγους μήνες όμως χρειάστηκε να παρέμβουν ειδικοί επιστημονικοί σύμβουλοι που δούλεψαν με το παιδί ώστε να μπορέσει αυτό να περιγράψει τι του συνέβη. 

«Η συγκεκριμένη μήνυση που υποβλήθηκε από τους γονείς της ανήλικης αφορά σε ασελγείς σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του παιδιού τους και η συμπεριφορά της νηπιαγωγού που καταγγέλλεται φέρει τον χαρακτήρα κακουργήματος.

Πριν από την υποβολή της, με την κατεύθυνση παιδοψυχολόγου, η ανήλικη προσεγγίστηκε με επιστημονικά ορθό τρόπο και περιέγραψε αναλυτικά αυτά που της συνέβησαν. Τα όσα περιγράφονται από την ανήλικη δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το τι συνέβη εις βάρος της», τόνισε ο δικηγόρος.

Για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η νηπιαγωγός έχει μεταφερθεί σε δομή ηλικιωμένων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top