Καταγγελία σε προπονητή για ασέλγεια - Τα μηνύματα που έστελνε στη 15χρονη

«Μου έκανε κομπλιμέντα για το πόσο μεγαλοδείχνω», είπε το κορίτσι στο Star

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για προπονητή πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια σε 15χρονη μαθήτριά του/Βίντεο απο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Ένας προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται ότι ασέλγησε σε αθλήτριά του όταν ήταν ανήλικη. Η υπόθεση έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Η καταγγέλλουσα μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τον Παναγιώτη Μπούσιo. Τα όσα περιγράφει σοκάρουν.

Στην αρχή με προσέγγισε «φιλικά με κομπλιμέντα για το σώμα μου, για το πόσο έχω μεγαλώσει, πόσο μεγαλοδείχνω σε σχέση με άλλα κορίτσια, για τις ικανότητές μου, ότι έχω πολύ μέλλον στο άθλημα. Εγώ κολακεύτηκα πάρα πολύ με όλα αυτά», περιέγραψε η κοπέλα στην κάμερα του Star.

Τα περιστατικά που εξιστορεί εκτυλίχθηκαν το 2017 όποτε και καταγγέλθηκαν από την οικογένεια του κοριτσιού. Ο προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος της όταν η νεαρή κοπέλα ήταν μόλις 15 ετών.

«Ο πατέρας μου συγκεκριμένα πήγε και τον έπιασε και του είπε ''απομακρύνσου από την κόρη μου, εμείς σε εμπιστευτήκαμε'' και εκείνος απλά έσκυψε το κεφάλι και ζήτησε συγγνώμ.» 

Ο προπονητής φέρεται να προσέγγισε αρχικά την τότε 15χρονη κοπέλα μέσα στη σχολή πολεμικών τεχνών. Στη συνέχεια της έστελνε μηνύματα θαυμασμού όμως ένα από αυτά τα μηνύματα το είδαν οι γονείς του κοριτσιού. 

μήνυμα προπονητή

«Προσπάθησε να βλάψει τον εαυτό της», λέει η συνήγορός της

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του θύματος, Σταυρούλα Τσίμπρη, η κοπέλα προσπάθησε ακόμα και να βλάψει τον εαυτό της λόγω των ενοχών που της είχε προκαλέσει ο προπονητής.

Ο προπονητής αρνείται την κατηγορία. «Είναι αθώος», δήλωσε ο συνήγορός του, Δημήτρης Γκαβέλας. 

Σε ερώτηση για το τι θα έλεγε σε κοπέλες που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο η νεαρή κοπέλα είπε: «Θα συμβούλευα να μη φοβάται να μιλήσει ειδικά στους δικούς της ανθρώπους και να μη σκέφτεται τι θα πει εκείνος ή εκείνη που μπορεί να είναι ο φταίχτης» 

Η υπόθεση που εκδικάζεται σε πρώτο βαθμό θα συνεχιστεί τον Νοέμβριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top