The Hellenic Initiative: Εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του

Λαμπρή και συγκινητική η εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο

Βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σε μια λαμπρή και συγκινητική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο ο οργανισμός Hellenic Initiative, από τους σημαντικότερους της ελληνικής ομογένειας, γιόρτασε τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του.

Σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και την Αμερική έστειλαν τα μηνύματά τους. Στον εορτασμό των 10 ετών συμμετείχαν εξέχουσες προσωπικότητες από την χώρα μας και ηγετικά στελέχη της Ελληνικής Ομογένειας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής, Μπιλ Κλίντον και η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία είναι μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

«Αυτό που έκανε το έργο του Hellenic Initiative μοναδικό είναι το γεγονός ότι καθένα από τα μέλη του μοιράζεται το κοινό όραμα. Το όραμα να δημιουργήσει και να επενδύσει σε ένα καλύτερο και πιο λαμπρό μέλλον για την Ελλάδα» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.

«Την ώρα που οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο αποτραβιούνται ο ένας από τον άλλο, ο οργανισμός Hellenic Initiative προσφέρει ένα μοντέλο που πραγματικά δουλεύει στον σύγχρονο κόσμο. Σας συγχαίρω που είστε αφιερωμένοι  στην πατρίδα σας, ένα μέρος ιδιαίτερο στην ψυχή μας», είπε ο Μπιλ Κλίντον.

Η «Ελληνική Πρωτοβουλία» ιδρύθηκε το 2012 από εξέχοντα μέλη της Ελληνικής διασποράς, με πλούσια δράση σε πολλά μέρη του κόσμου. Σκοπός είναι η ενίσχυση των Ελλήνων στη γενέτειρα που βρίσκονται σε ανάγκη αλλά και οι επενδύσεις σε μια νέα Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top