Ίος: Σφηνάκια με… χαστούκια σερβίρουν στο νησί

Στα 5 ευρώ με χαστούκι, στα 3 χωρίς

Η Ίος είναι ένα από τα νησιά που αυτές τις μέρες «βουλιάζει» κυρίως από φοιτητές και μαθητές τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Τα ξενύχτια και τα ποτά δίνουν και παίρνουν και όλοι ξεσαλώνουν… μέχρι τελικής πτώσεως.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα μέσα από το TikTok έχει γίνει viral βίντεο από μπαρ του νησιού, όπου σπεύδουν οι τουρίστες για να απολαύσουν τα… σφηνάκια τους συνοδεία… χαστουκιού.

@mckissthiss Summer in Ios, Greece #Ios #Greece #Summer #Slap ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) - Kate Bush

 

Πρόκειται για το σφηνάκι slap, που όποιος το παραγγείλει θα πρέπει απαραιτήτως να κάτσει και να φάει κι ένα χαστούκι από τα χεράκια σερβιτόρας, η οποία έχει προσληφθεί γι’ αυτήν ακριβώς τη δουλειά. 

Σε άλλα μπαράκια μάλιστα το έχουν εξελίξει και προσφέρουν ποτά που συνοδεύονται από χτυπήματα με σφυριά, σανίδες, καφάσια ή και πυροσβεστήρες. 
 

@mickeyanne13 No it didn’t hurt… as you can see on my face 😆 #slapshot #greece #slap #shot #money #santorini #ithink? ♬ Shots - LMFAO

 

Οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες συστήνουν την επίσκεψη στα συγκεκριμένα μπαράκια ως απαραίτητη αν κάποιος βρεθεί στην Ίο. 

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ που ρίχνει… χαστούκια, Γιάννης Μαούνης, μίλησε στο MEGA, για την περίεργη αυτή συνήθεια.
 

@iliasgiannopoulos7 #ios #crew #summer #slaps #itsfridaythen ♬ Friday (feat. Mufasa & Hypeman) (Dopamine Re-Edit) - Riton & Nightcrawlers

«Το ρεκόρ που έχουμε είναι 365. Τόσα είναι τα άτομα που έχουν φάει χαστούκι», είπε και πρόσθεσε:

«Όποιος έρχεται και παραγγέλνει το σφηνάκι slap τρώει το χαστούκι, και κοστίζει 5 ευρώ. Το κανονικό σφηνάκι είναι στα 3 ευρώ! Αυτό ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, έρχονται πολλοί άνθρωποι από όλον τον κόσμο γι’ αυτό. Είναι μία κοπέλα που θέλει στην Αυστραλία να υιοθετήσει την ιδέα μας γιατί και ο πατέρας της έχει αντίστοιχα ένα μπαρ. Αυτό ξεκίνησε πριν 10 χρόνια, γιατί κάναμε ένα άλλο challenge. Ήρθε ένας μια μέρα και ήθελε να βάλουμε μία παλάμη στο πρόσωπό του, μετά ήρθε ένας άλλος και ζήτησε το ίδιο».

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι τα χαστούκια είναι δυνατά και πολλές φορές οι κοπέλα που τα ρίχνει αναγκάζεται να βάλει το χέρι της στον πάγο γιατί την πονάει από τα πολλά χαστούκια που ρίχνει. 

«Η συγκεκριμένη κοπέλα που έχω το κάνει επτά χρόνια. Την τελευταία φορά πονούσε το χέρι της! Βάζει κανονικό make up στο χέρι της και χαστουκίζει τους πελάτες. Για να κάνει αυτή τη δουλειά αμοίβεται από 80 ευρώ και πάνω», είπε.

Όσο για το πιο περίεργο που του έχει συμβεί απάντησε:

«Το πιο τραγικό από όλα ήταν που μία κοπέλα έφερε την 75χρονη μητέρα της για slap».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top