Καισαριανή: Εδώ κρατούσαν κλειδωμένη την 22χρονη πατέρας και αδελφός

Την είχαν κλειδωμένη σε υπόγειο επειδή δεν ενέκριναν τη σχέση της

Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα ήρθε στο «φως». Μια νεαρή κοπέλα κρατούταν όμηρη από τον πατέρα και τον αδελφό της, επειδή δεν ενέκριναν τη σχέση της. Τελικά το κορίτσι κατάφερε να δραπετεύσει.

Σε ένα υπόγειο στην Καισαριανή κρατούσαν κλειδωμένη μια 22χρονη κοπέλα ο πατέρας και ο αδερφός της, επειδή δεν ενέκριναν την σχέση της.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής. Η 22χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βγει με τον 37χρονο σύντροφό της. Ο 50χρονος πατέρας της μαζί με τον 21χρονο αδελφό της και ακόμη έναν φίλο τους, τους είδαν και επειδή δεν ενέκριναν τη σχέστη της, την άρπαξαν από τη μέση του δρόμου και με τη βία την έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και τη μετέφεραν στον υπόγειο της Καισαριανής.

22χρονη την κλείδωσαν σε υπόγειο πατέρας και αδελφός

ομηρεία Καισαριανή

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αλέξανδρος Γύγος, της είχαν πάρει το κινητό και μπορούσε να επικοινωνήσει μόνο μαζί τους. Κάποια στιγμή έπεισε τους δύο άνδρες να την αφήσουν να βγει γιατί ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Η κοπέλα κατάφερε να βγει και να πάει στο διαμέρισμα της γειτόνισσας με την πρόφαση ότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα και κατάφερε να καλέσει την αστυνομία.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τους δύο άνδρες. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top