Πάτρα: Η εργαστηριακή εξέταση που «καίει» την Πισπιρίγκου

Καταθέτουν τη Δευτέρα οι μητέρες Ρούλας και Μάνου

Λίγες ώρες πριν εκδοθεί το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, οι αρχές καλούν για κατάθεση τα στενά συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Σε κατάθεση έχουν κληθεί  η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη .Οι δύο καταθέσεις θα δοθούν το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που βρίσκεται στην Πάτρα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ το πρωί της Δευτέρας οι γονείς της

Η μητέρα της κατηγορουμένης θα υποστηρίξει την αθωωότητα της κόρης της όπως δηλώνει από την πρώτη ημέρα της σύλληψής της. Έχει πει σε δηλώσεις της ότι ποτέ δεν πήγαινε το μυαλό της ότι η κόρη της έκανε κακό στα παιδιά.

Η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη θα εστιάσει περισσότερο στις σχέσεις που είχε το ζευγάρι μεταξύ του.

Πάτρα: «Μίλησαν» τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας για την κεταμίνη

Χθες κατάθεση έδωσε και ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη στην Αθήνα .Μία ώρα κράτησε η κατάθεσή του. Δε γνωρίζει ούτως ή άλλως κάτι για τους θανάτους των παιδιών και κινήθηκε κυρίως στο πως ήταν μεταξύ του το ζευγάρι. 

Η εργαστηριακή εξέταση που «καίει» την Πισπισρίγκου

Αυτό που περιμένουν οι αρχές είναι το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα.

Μαλένα, Ίριδα και Τζωρτζίνα

Τα τρία παιδιά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου: Τζωρτζίνα, Ίριδα, Μαλένα

Εξελίξεις στην Πάτρα: «Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μπορεί να καταθέσει ως ύποπτη»

Είμαστε στην τελική ευθεία  και πιθανότητα - σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες - θα αναφέρεται σε ασφυκτικό θάνατο. Μετά το πόρισμα οι αρχές, αν χρειαστεί, θα καλέσουν και άλλους μάρτυρες.

Πάτρα: Κατέληξαν οι ιατροδικαστές - «Ασφυκτικός θάνατος για Μαλένα - Ίριδα»

Στη συνέχεια, αν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, τον λόγο έχει ο εισαγγελέας για την άσκηση ποινικής δίωξης σε ένα ή περισσότερα άτομα.

Σε λίγες ημέρες, εξάλλου, ολοκληρώνεται  και η ανάκριση για την Τζωρτζίνα. Μία εργαστηριακή εξέταση από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ένα στοιχείο πολύ σημαντικό για το πότε δόθηκε η κεταμίνη. Είναι η εξέταση που δείχνει ότι η ουσία και ο μεταβολίτης της βρέθηκε και στα ούρα του παιδιού, κάτι που σημαίνει ότι δόθηκε εν ζωή. Τα όργανα τους, ειδικά οι νεφροί, ήταν σε καλή κατάσταση γι’ αυτό και έγινε ο μεταβολισμός.

Πάτρα: Η έκθεση του ΑΠΘ αποκαλύπτει πόσο υπέφερε η Τζωρτζίνα

Τουλάχιστον 10 λεπτά πριν μπουν οι γιατροί στο δωμάτιο και την βρουν ουσιαστικά νεκρή δόθηκε η κεταμίνη, μας εξήγησαν ιατροδικαστές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top