Κομοτηνή: «Δεν ήταν εμβολιασμένη», λέει η θεία της 22χρονης

Σήμερα η κηδεία της αθλήτριας που πέθανε από ανακοπή

Συγγενείς της 22χρονης φοιτήτριας που πέθανε στην Κομοτηνή την ώρα που έκανε προπόνηση δηλώνουν ότι η κοπέλα δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Αιτία θανάτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι η ανακοπή, αλλά δεν ξέρουν από τί προκλήθηκε. Σήμερα θα γίνει η κηδεία της στη γενέτειρά της στην Κρήτη.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Κρήτη από τον ξαφνικό θάνατο της 22χρονης  φοιτήτριας στην Κομοτηνή, την ώρα που έκανε προπόνηση. 

φοιτήτρια Κομοτηνή

Η 22χρονη φοιτήτρια που πέθανε κατά τη διάρκεια προπόνησης στην Κομοτηνή

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή η νεαρή αθλήτρια έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, όμως δεν είναι γνωστή η αιτία που προκάλεσε την ανακοπή. 

Κομοτηνή: Τι έδειξε η νεκροψία για την 22χρονη αθλήτρια που κατέρρευσε

Η οικογένεια μάλιστα της 22χρονης θέλησε να δώσει κάποιες διευκρινίσεις, καθώς στο διαδίκτυο κυκλοφορούσε η πληροφορία πως είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό, με χρήστες να αφήνουν να εννοηθεί ότι αυτό μπορεί να έπαιξε κάποιον ρόλο στον ξαφνικό χαμό της. 

«Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά», είπε η θεία της 22χρονης στο Mega.

«Έκανε εξετάσεις, όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει» πρόσθεσε η γυναίκα για την ανιψιά της.

Τραγωδία στην Κομοτηνή: 22χρονη αθλήτρια κατέρρευσε στην προπόνηση

«Ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν», είπε ένας γείτονας της αδικοχαμένης κοπέλας.

22χρονη φοιτήτρια νεκρή

Η 22χρονη πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Πάντως απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου της 22χρονης αθλήτριας αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. 

Κομοτηνή: Σκόπευε να επιστρέψει στην Κρήτη για να είναι κοντά στον πατέρα της

Σύμφωνα με συγγενή της 22χρονης αθλήτριας, σκόπευε μετά το τέλος της εξεταστικής να επιστρέψει στην Κρήτη για να είναι κοντά στον πατέρα της, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. 

«Ο πατέρας έχει καρκίνο και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, την είχε συναντήσει μια ξαδέλφη μου στα Χανιά και της είπε ότι φεύγει. Θα πάει να δώσει κάποια μαθήματα, που χρωστάει αλλά θα γυρίσει γρήγορα γιατί ο πατέρας της είναι σε άσχημη κατάσταση» υποστήριξε ο συγγενής της 22χρονης, όμως το κορίτσι δεν επέστρεψε ποτέ. 

«Είναι μια αθλήτρια… Ήταν μια αθλήτρια δυστυχώς. Αγαπητή σε όλους και σε όλον τον κόσμο. Είναι ανακοπή, τώρα είναι όπως έφευγαν οι ποδοσφαιριστές στα γήπεδα με ανακοπές; Ξέρετε γιατί πολλοί θέλουν να τα ρίξουν στο εμβόλιο. Θα περιμένουμε τις άλλες εξετάσεις» πρόσθεσε.

Θάνατος 22χρονης: Σήμερα η κηδεία της στα Χανιά

Σήμερα συγγενείς και φίλοι της 22χρονης θα της πουν το τελευταίο αντίο στις 11:00 στη γενέτειρά της, τα Παλαιά Ρούματα Χανίων. 

Η σορός της μετά τη νεκροψία - νεκροτομή μεταφέρθηκε από την Κομοτηνή στην Κρήτη όπου οι γονείς και η οικογένειά της θρηνούν για την απροσδόκητη απώλεια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία, θα ψαλεί στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα ενώ η ταφή της, θα γίνει στο κοιμητήριο της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Περαχώρι Ρουμάτων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top