Κομοτηνή: Τι έδειξε η νεκροψία για την 22χρονη αθλήτρια που κατέρρευσε

Ερευνάται το smartwatch της 22χρονης - Είχε καταιγίδα όταν έτρεχε

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κομοτηνή μετά τον ξαφνικό θάνατο μίας 22χρονης, η οποία κατέρρευσε χθες κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Η νεκροψία έδιξε πως το κορίτσι πέθανε από «ανακοπή αγνώστου αιτιολογίας». Ερευνάται το smartwatch που φορούσε, καθώς και το ενδεχόμενο η καταιγίδα που έριχνε εκείνη την ώρα να επηρέασε την προπόνησή της. 

Τραγωδία στην Κομοτηνή: 22χρονη αθλήτρια κατέρρευσε στην προπόνηση

Η άτυχη κοπέλα, η οποία ήταν φοιτήτρια του ΤΕΕΦΑ και αθλήτρια στίβου, βρέθηκε νεκρή μέσα στο γήπεδο στίβου της Πανεπιστημιούπολης. Η 22χρονη άνηκε στη Χανιώτικη ομάδα «Θησέας», καθώς η καταγωγή της ήταν από την Κρήτη. 

Κομοτηνή: Τα ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο 22χρονης αθλήτριας στο ΤΕΕΦΑ -1

Την ώρα που έκανε προπόνηση, στην Κομοτηνή είχε ισχυρή καταιγίδα, κάτι το οποίο οι γιατροί πλέον εξετάζουν αν σχετίζεται με τον θάνατό της. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του thrakisports.gr, φορούσε παπούτσια με καρφιά, κάτι που σημαίνει πως έκανε προπόνηση σε συνθήκες αγώνα. 

Ερευνάται το smartwatch της 22χρονης 

Για τον θάνατο της κοπέλας διενεργήθηκε νεκροψία, η οποία έδειξε πως πέθανε από «ανακοπή αγνώστου αιτιολογίας». Μάλιστα, ο ιατροδικαστής Νικος Κιφνίδης έδωσε παραγγελία για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για να βρεθεί η αιτία θανάτου. 

Η ακριβής ώρα που η 22χρονη κατέρρευσε ερευνάται πλέον από τις αρχές. Η αθλήτρια φορούσε smartwatch, το οποίο κατέγραφε τους παλμούς της και πλέον αποτελεί στοιχείο της έρευνας. 

Κομοτηνή: Τα ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο 22χρονης αθλήτριας στο ΤΕΕΦΑ - 2

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν γιατροί στον χώρο, όταν η νεαρή εντοπίστηκε νεκρή. Προσπάθησαν να της κάνουν ανάνηψη, αλλά μάταια. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η κοπέλα ήταν χωρίς τις αισθήσεις της στο ταρτάν του γηπέδου για αρκετές ώρες, πριν εντοπιστεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top