Θρίλερ με εξαφάνιση 16χρονης – Απαγωγή καταγγέλλει η μητέρα της

Η 16χρονη ήταν έγκλειστη στο ψυχιατρικό κατάστημα στο Δαφνί

Εξαφάνιση 16χρονης

Εξαφανίστηκε μια 16χρονη από την Πάτρα που βρισκόταν έγκλειστη στο ψυχιατρικό κατάστημα στο Δαφνί. Η μητέρα της καταγγέλει απαγωγή.

Σύμφωνα με το tempo24 η κοπέλα είχε μεταφερθεί προχθές από την Πάτρα στο Δαφνί, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει και στο παρελθόν νοσηλευτεί, ωστόσο η μητέρα της καταγγέλλει πως χθες βράδυ την απήγαγαν.

Γυναικοκτονία Δράμα: Σε διαφορετικά μέρη οι κηδείες του ζευγαριού

Η κοπέλα είχε αρκετές φορές φύγει από το σπίτι της, σύμφωνα με το tempo24, ακολουθώντας νεαρό Ρομά. Η μητέρα κατέθεσε μήνυση στην προσπάθεια να έχει μαζί της το παιδί της.

Πρόσφατα η νεαρή πήγε μια βόλτα και εξαφανίστηκε πάλι. Στη συνέχεια βρέθηκε ξυλοκοπήμενη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Μετά και από παρέμβαση της Αστυνομίας αποφασίστηκε η κοπέλα να μεταφερθεί στο Δαφνί για παρακολούθηση.

Κρήτη: Εργοδότης χτύπησε εργαζόμενο στο κεφάλι με αλυσίδα

Όμως, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιο της κοπέλας, κόβοντας τα κάγκελα, και την πήραν. Οι υπεύθυνοι του νοσηλευτηρίου ανακάλυψαν την εξαφάνισή της αργότερα.

Η ανακοίνωση στο Χαμόγελο του Παιδιού

Η μητέρα της ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της,κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Θεσσαλονίκη: 24χρονη έκοψε με μαχαίρι τον λαιμό της

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: 

Στις 8/06/22, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου Αττικής, η Γεωργία Κ. 16 ετών.

«Το Χαμόγελο Του Παιδιού»  ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Η Γεωργία Κ. έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 59 κιλά, έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Μεσσηνία: Σοκαριστικό τροχαίο – Νεκρός 26χρονος ντελιβεράς

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top