Κατήγγειλε ψευδώς τον άνδρα της για κακοποίηση, επειδή μιλούσε με άλλες

Η αλήθεια ήρθε στο «φως», όταν τα παιδιά τους πήγαν στο ορφανοτροφείο

Βόλος: Κατήγγειλε Ψευδώς Τον Άνδρα Της Για Κακοποίηση

Ανατροπή σε υπόθεση κακοποίησης στον Βόλο, όπου μια μητέρα είχε καταγγείλει ότι ο σύζυγός της κακοποιούσε την ίδια και τα παιδιά τους. Λίγο καιρό αργότερα, αποδείχθηκε ότι οι ισχυρισμοί της ήταν ψευδείς, επειδή ήθελε να εκδικηθεί τον άνδρα της. 

Απίστευτη ιστορία στον Βόλο. Μια γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της για κακοποίησης της ίδιας και των παιδιών τους. Όλα, όμως, ανατράπηκαν, όταν η μητέρα πήγε σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και τα παιδιά στο ορφανοτροφείο. 

Σύμφωνα με το magnesia news, από την έκθεση των κοινωνικών υπηρεσιών που ερεύνησαν την καταγγελία  προέκυψε ότι η γυναίκα και μητέρα των παιδιών ζήλευε που ο σύζυγός της μιλούσε με άλλες γυναίκες στο Facebook και είχε καταθέσει αρχικά ψευδώς ότι τη χτυπούσε.

Η γυναίκα πήγε στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και οι δύο κόρες της φιλοξενούνταν από τη Μ. Πέμπτη στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Όμως, με την ολοκλήρωση της κοινωνικής έρευνας, κλήθηκαν όλοι για κατάθεση, όπου υπήρξε κοινή ομολογία ότι υπήρχαν προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, αλλά ο πατέρας ποτέ δεν κακοποίησε τη γυναίκα και τα παιδιά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η γυναίκα φέρεται να ήθελε να φύγει με τα παιδιά στη Γερμανία, όπου ζει η αδελφή της, με αποτέλεσμα η ίδια και η μεγάλη της κόρη να πουν ψέματα για να φύγουν από τον πατέρα τους. Ωστόσο, όταν είδαν ότι η γυναίκα κατέληξε στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και τα παιδιά στο ορφανοτροφείο, φάνηκε τελικά η αλήθεια.

Η εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου ανακάλεσε τη διάταξη για τη φιλοξενία των κορίτσια στο ορφανοτροφείο και τελικά επέστρεψαν σπίτι τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top