Στην εισαγγελέα ο Βρετανός που προσπάθησε να βάλει φωτιά στη Μαλακάσα

Ο 31χρονος είχε στην κατοχή του κεριά

Συναγερμός χθες στη Μαλακάσα, όπου οι Αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο για εμπρησμό - Το  ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star (06/06)

Ενώπιον της εισαγγελέως οδηγήθηκε σήμερα ο 31χρονος Βρετανός υπήκοος, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί με την κατηγορία ότι επιχείρησε να βάλει φωτιά στη Μαλακάσα με κεριά. 

Μαλακάσα: Προσαγωγή ενός άνδρα για εμπρησμό

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση από τις φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα είναι η εμφάνιση άνδρα βρετανική καταγωγής, ο οποίος οδηγείται στα δικαστήρια με σκισμένο παντελόνι. 

Αυτός είναι ο επίδοξος εμπρηστής της Μαλακάσας / Intime

Το χρονικό της υπόθεσης

Χθες, Κυριακή, νωρίς το πρωί σήμανε συναγερμός στη Μαλακάσα, όταν οι Αστυνομικές Αρχές εντόπισαν και προσήγαγαν έναν ύποπτο για εμπρησμό. Η σύλληψη του Βρετανού πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στη Γλυφάδα και τη Βούλα. 

«Υπό έλεγχο η φωτιά στη Λούτσα»

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν 31χρονο, ο οποίος συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα του Αυλώνα, κατόπιν καταγγελιών που έκαναν πολίτες. Οι καταθέσεις ανέφεραν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας έγινε αντιληπτός την ώρα που επιχειρούσε να προβεί σε εμπρησμό στην περιοχή της Μαλακάσας. 

Φωτιά στη Βούλα: Ο πρώτος απολογισμός των ζημιών

Όλες οι υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν άμεσα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκαν μετά από έρευνες της Ομάδας Δίας και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα. Στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενεργό ρόλο διαδραμάτισε η Αντιτρομοκρατική, καθώς και η ΕΥΠ, λόγω υποψιών για τον Βρετανό.

Ο Βρετανός οδηγείται στην Εισαγγελέα

Αξίζει  να σημειωθεί ότι στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) της Πυροσβεστικής, για να διεξάγει έρευνα σχετικά με το τι έχει συμβεί και να αναλάβει την υπόθεση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top