Εντυπωσιάζουν τα Rafale - «Κυριαρχούν» σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο

Αυτά είναι τα τεθωρακισμένα από τη Γερμανια που ενισχύουν τον Έβρο

Τουρκικά F-16 μπαίνουν συχνά στο Αιγαίο βραδινές ώρες, προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν, χωρίς όμως επιτυχία, την Πολεμική μας Αεροπορία. Οι πιλότοι των νέων μαχητικών Rafale εκπαιδεύονται εντατικά και σε νυχτερινές αναχαιτίσεις, ώστε να «μπλοκάρουν» τους Τούρκους εισβολείς, όταν χρειαστεί. Την ίδια ώρα, η Ελλάδα θωρακίζει τον Έβρο με τα τεθωρακισμένα από τη Γερμανία.

Σφοδρή επίθεση της Τουρκίας στη Γερμανία- «Πέφτετε στην παγίδα της Ελλάδας»

Η αδιάκοπη εκπαίδευση για τους πιλότους των Rafale δε σταματά ποτέ, σε οποιεσδήποτε συνθήκες, μέρα και νύχτα. Η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και ο ΚώσταςΣυμεωνίδης κατέγραψαν τη νυχτερινή εκπαίδευσηστην Τανάγρα. Τα δύο Rafale πηγαίνουν προς το Αιγαίο για να εξασκηθούν σε νυχτερινές αναχαιτίσεις.

Ετοιμοπόλεμα τα Rafale: Φόβος και τρόμος στην άλλη πλευρά του Αιγαίου

Μισή ώρα μετά τα Rafale απογειώθηκαν για νυχτερινή άσκηση και τέσσερα Mirage 2000-5, με τις εντυπωσιακές φλόγες της μετάκαυσης των κινητήρων έσκισαντο σκοτάδι.

Rafale Τανάγρα

Οι πιλότοι της 332 Μοίρας των Rafale, είναι πλήρως ετοιμοπόλεμοι, ακόμα και αύριο, αν χρειαστεί. Βλέπεις στα μάτια τους τη φλόγα της αποφασιστικότητας και το δυναμισμό της προάσπισης των ελληνικών ουρανών.  

πιλότος Rafale

Οι περισσότεροι ξέρουν ότι το υπερόπλο του Rafale είναι ο πύραυλος Meteor, όπως και ένα κρυφό ηλεκτρονικό υπερόπλο, το σύστημα αυτοπροστασίας Spectra, το οποίο, μεταξύ άλλων, μπορεί να «τυφλώσει» ολοσχερώς τα αντίπαλα ραντάρ... 

Ενισχύει το οπλοστάσιό της η Ελλάδα - Αυτά είναι τα τεθωρακισμένα από τη Γερμανια

Αλλάζει το σκηνικό στον Έβρο και τα νησιά η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας για ενίσχυση των Ουκρανών με τεθωρακισμένα οχήματα. Η χώρα μας αναμένεται να στείλει στο Κίεβο παλιότερα άρματα μάχης ανατολικο-γερμανικής προελεύσεως και να λάβει αντίστοιχο αριθμό σύγχρονων οχημάτων μάχης από το Βερολίνο που θα τοποθετηθούν σε νευραλγικές θέσεις στα σύνορα και τα νησιά μας.  

τεθωρακισμένα Έβρος

Τα τεθωρακισμένα οχήματα που θα παραχωρήσε η χώρα μας στους Ουκρανούς θα πρέπει να αντικατασταθούν όλα και να επανατοποθετηθούν στα ίδια σημεία, δηλαδή, στον Έβρο και τα νησια μας. Τα περισσότερα γερμανικά Μάρντερ αναμένεται να τοποθετηθούν κοντά στο ποτάμι,μετατρέποντας σε φρούριο με μεγάλη δύναμη πυρός την περιοχη.

Αναβαθμίζονται και τα θηριώδη Λέοπαρντ

Η Ελλάδα δε μένει μόνο σ΄αυτή τη συνεργασία. Αναβαθμίζει και τα θηριώδη τεθωρακισμένα Λέοπαρντ.

Το ανώτατο στρατιωτικό συμβούλιο ενέκρινε τον εκσυγχρονισμό των τεθωρακισμένων και πλέον οι πολεμικές μας μηχανές αποκτούν επιπλέον θωράκιση, νέο κινητήρα και σκόπευτρο, ηλεκτρονικούς αισθητήρες και καινούργιο πυροβόλο.

Με αυτή την εξέλιξη η Ελλάδα αποκτά 383 πανίσχυρα άρματα,ενά αναμένεται να αγοραστούν ακόμα 200.   

Αυτά είναι τα τεθωρακισμένα από τη Γερμανια που ενισχύουν τον Έβρο - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top