Ναύπακτος: Αρχίζει η δίκη του 33χρονου που σκότωσε επιχειρηματία

Τί αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου

Ο Γιώργος Σόμπολος συνομίλησε με τους συγγενείς του θύματος και με αυτόπτη μάρτυρα - Βίντεο από «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο Γιώργος Σόμπολος ταξίδεψε στη Ναύπακτο και συνομίλησε με αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας καθώς και με συγγενείς του 35χρονου Σπύρου που έφυγε βίαια από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021 όταν δέχθηκε δολοφονική επίθεση μέσα στο ίδιο του το μαγαζί.

Ναύπακτος: Θρήνος στην κηδεία του 35χρονου που μαχαιρώθηκε στο μαγαζί του

Ο δράστης είχε παραδεχθεί πως μαχαίρωσε και σκότωσε τον επιχειρηματία καθώς θεωρούσε πως ο τελευταίος «έβαζε λόγια» σε μια γυναίκα με την οποία ο 33χρονος ήταν ερωτευμένος και δεν την άφηνε να συνάψει σχέση μαζί του.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Γιώργο Σόμπολο και σοκάρουν τα όσα περιγράφει για τη στιγμή της επίθεσης. Ανέφερε πως είδε τον δράστη να μαχαιρώνει το θύμα και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο.

Ναύπακτος: Μαχαίρωσε 35χρονο για τα μάτια μιας κοπέλας

Στην εκπομπή μίλησε ο 91χρονος παππούς του θύματος που δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως το μονάκριβο εγγόνι του έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Ο παππούς του μάλιστα ανέφερε πως είχαν σκοτώσει και τον πατέρα του άτυχου 35χρονου όταν αυτός ήταν 7 ετών και έτσι η μητέρα του αναγκάστηκε να τον μεγαλώσει μόνη της.

Θρήνος στη Ναύπακτο: Κατέληξε ο 35χρονος που μαχαιρώθηκε στο κατάστημά του

Η θεία του 35χρονου θέλει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη ενώ υπογράμμισε πως ο δράστης αναφερόταν συνέχεια στον άτυχο Σπύρο και στην μητέρα του και κανείς δεν έδωσε σημασία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top