Ναύπακτος: Θρήνος στην κηδεία του 35χρονου που μαχαιρώθηκε στο μαγαζί του

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Σπύρου που αποχαιρέτησε το μοναχοπαίδι της

Το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star για την υπόθεση στις 8/2/21

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε σήμερα η κηδεία του 35χρονου επιχειρηματία στη Ναύπακτο, ο οποίος υπέκυψε χθες στα τραύματά του μετά από μαχαιριές που δέχτηκε από τον 32χρονο φερόμενο δράστη.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου άνδρα, η οποία αποχαιρέτησε μια για πάντα το μοναχοπαίδι της. 

Θρήνος στη Ναύπακτο: Κατέληξε ο 35χρονος που μαχαιρώθηκε στο κατάστημά του

«Παγωμένοι» είναι συγγενείς και φίλοι, καθώς και όλη η κοινωνία της Ναυπάκτου κι ένα αναπάντητο «γιατί» έχει τυλίξει τις σκέψεις τους. 

Εικόνα από την κηδεία του 35χρονου επιχειρηματία- πηγή tempo24

Ο 35χρονος Σπύρος έχασε χθες τη μάχη για τη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, όπου νοσηλευόταν από το περασμένο Σάββατο με βαριά τραύματα. 

Ο 32χρονος φερόμενος δράστης έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει πλέον βαρύτερες κατηγορίες, μετά τον τραγικό επίλογο της επίθεσης.

Τα μάτια μιας γυναίκας… όπλισαν το χέρι του δράστη

Πληροφορίες λένε ότι ο 32χρονος είχε εμμονή με μια κοπέλα, με την οποία ήθελε να δημιουργήσει σχέση. Θεωρούσε ότι ο 35χρονος ήταν εκείνος που έμπαινε εμπόδιο στη σχέση αυτή. Έτσι, μπήκε μέσα στο κατάστημα επίπλων του 35χρονου Σπύρου ενώ εκείνος εργαζόταν, έβγαλε ένα μαχαίρι, όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας, και αφού του είπε κάτι στο αυτί άρχισε να τον μαχαιρώνει στον λαιμό και τον ώμο. 

Ναύπακτος: Μαχαίρωσε 35χρονο για τα μάτια μιας κοπέλας

«Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδος εντόπισαν τον δράστη, να κινείται με μοτοσικλέτα στην Εθνική Οδό Λιδωρικίου – Άμφισσας, τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας, όπου και συνελήφθη. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης για την τέλεση της αξιόποινης πράξης βρέθηκε από τους αστυνομικούς σε κάδο αδρανών υλικών και κατασχέθηκε» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ζητά να γίνει στον δράστη ο πατέρας του

Ο πατέρας του 32χρονου φερόμενου δράστη ζητά να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στο παιδί του, καθώς όπως λέει δεν ήταν καλά το τελευταίο διάστημα.

Στα social media o 32χρονος απειλούσε συχνά το θύμα, το οποίο είχε φιλική σχέση με το κορίτσι. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι γονείς του κοριτσιού είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top