Βόλος: Δεν τους ακούν τα παιδιά τους και ζήτησαν παρέμβαση εισαγγελέα

Απελπισμένοι γονείς ζητούν βοήθεια

πατέρας και γιος

Απελπισμένοι γονείς στο Βόλο απευθύνονται στον εισαγγελέα ανηλίκων για να μπορέσουν να αντιμετώπισουν την ατίθαση συμπεριφορά των παιδιών τους. Υποστηρίζουν ότι δεν τους ακούν και ότι μπλέκουν με κακές παρέες.

Στον εισαγγελέα ανηλίκων Βόλου προσφεύγουν γονείς, ώστε να παρέμβει για να πείσει τα παιδιά τους να τους ακούν.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr τον τελευταίο καιρό τουλάχιστον επτά γονείς έχουν περάσει την πόρτα της εισαγγελίας ανηλίκων, καθώς εκτιμούν ότι μόνο ο εισαγγελέας μπορεί να διασφαλίσει ότι τα παιδιά τους δε θα μπλέξουν με κακές παρέες, που μπορεί να τους παρασύρουν σε αξιόποινες πράξεις, όπως κλοπές ή χρήση ναρκωτικών. 

Πρόκειται κυρίως για γονείς μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, για παιδιά δηλαδή ηλικίας 14 – 15 ετών, που σύμφωνα με τους γονείς τους, τους μιλάνε άσχημα και δεν ακούν ό,τι τους λένε. Δε σηκώνουν τα τηλέφωνά τους, με αποτέλεσμα να ανησυχούν, θεωρούν ότι οι παρέες τους είναι επικίνδυνες και πολλές φορές φεύγουν από τα σπίτια τους για δυο τρεις μέρες. 

Οι γονείς ζήτησαν την συμβουλή της Εισαγγελέως για το τι να κάνουν και το πού να απευθυνθούν, προκειμένου να βρουν τις λύσεις στα παραπάνω προβλήματα.

Πηγές αποκάλυψαν ότι η Εισαγγελέας πρότεινε στους γονείς να επισκεφθούν παιδοψυχολόγους ή οικογενειακούς συμβούλους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top