Ο Bill Gates έφτασε στην Αθήνα - Αποκλειστικά πλάνα του Star

Ο ιδρυτής της Microsoft θα μείνει στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια»

Στην Αθήνα έφτασε πριν από λίγο ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft. Το Star και ο Βαγγέλης Γκούμας εξασφάλισαν αποκλειστικά πλάνα από την άξιφη του δισεκατομμυριούχου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια». 

Ο Bill Gates έφτασε στην Αθήνα - Αποκλειστικά πλάνα του Star -1

Στις 19:25 έφτασε στο κέντρο της Αθήνας το μαύρο τζιπ του δισεκατομμυριούχου. Με έκπληξη οι τουρίστες είδαν να βγαίνει από το τζιπ ο Bill Gates. Ήταν απλά ντυμένος και ανέβηκε τα σκαλιά του ξενοδοχείου με την προσωπική του φρουρά. 

Πρόκειται για μια προγραμματισμένη επίσκεψη, με τον ιδρυτή της Microsoft να έχει συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα αλλά και επιχειρηματίες.

Ο Bill Gates έφτασε στην Αθήνα - Αποκλειστικά πλάνα του Star -2 

Ο Bill Gates, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, σκοπεύει να συνδυάσει την δουλειά με την διασκέδαση στα ελληνικά νησιά. Μάλιστα, είναι καλεσμένος του Άλμπερτ Μπουρλά, ιδρυτή της Pfizer, μετα τη συνάντηση τους στο Νταβός.

Μπιλ Γκέιτς: «Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμη τα χειρότερα της πανδημίας»

Οι ελληνικές αρχές είχαν προετοιμάσει κατάλληλα τον χώρο για την επίσκεψη του δισεκατομμυριούχου, αποκλείοντας τον δρόμο μπροστά από την Βουλή με σιδερένια κάγκελα μία ώρα πριν την άφιξή του. 

Ο Bill Gates έφτασε στην Αθήνα - Αποκλειστικά πλάνα του Star -3

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη επίσκεψη του Bill Gates στη χώρα μας. Όπως έχει γίνει γνωστό, φέτος έχει γίενι μία μεγάλη επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα, συνολικού ύψους σε βάθος δεκαετίας ενός δισ. ευρώ.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top