Φωτιά Θεσσαλονίκη: Δύο παιδιά ηλικίας 4 και 12 ετών στο νοσοκομείο

Συγκλονιστικές εικόνες - Έκλαιγαν οι απεγκλωβισμένοι

Δυο άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου μετά τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε κτήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έξι ακόμη άτομα έχουν διακομιστεί στο ίδιο νοσοκομείο με ελαφριά αναπνευστικά προβλήματα. Επίσης, άλλα τρία άτομα έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, με ελαφριά αναπνευστικά.

Υπό έλεγχο η φωτιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Δύο διασωληνωμένοι

Όπως αναφέρει το Voria.gr, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο μεταφέρθηκαν δύο αγοράκια, ηλικίας 4 και 12 ετών, με ήπια αναπνευστική δυσχέρεια. Στον 12χρονο μάλιστα χορηγήθηκε και οξυγόνο, όμως η κατάσταση της υγείας και των δύο παιδιών δεν προκαλεί ανησυχία.

Ένας άντρας που απεγκλωβίστηκε από το φλεγόμενο κτίριο λαμβάνει τις πρώτες βοήθειες 

Ένας άντρας που απεγκλωβίστηκε από το φλεγόμενο κτίριο λαμβάνει τις πρώτες βοήθειες 

Θεσσαλονίκη: Δύο γυναίκες κλαίνε από το σοκ μετά τον απεγκλωβισμό τους από φλεγόμενο κτίριο

Δύο γυναίκες κλαίνε από το σοκ

Οι δύο διασωληνωμένοι είναι άντρες ηλικίας 20 και 35 ετών και η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή για την ώρα. 

Πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά

O Μάριος Αποστολίδης, συντονιστής επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δήλωσε ότι η πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε κτήριο γραφείων και άμεσα κινητοποιήθηκαν δώδεκα οχήματα με σαράντα πυροσβέστες και ένα γερανοφόρο σε περίπτωση που χρειαζόταν να απεγκλωβιστούν άτομα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε τελικά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο, στην οδό Εγνατία 76 και Αριστοτέλους 2, όπου είχε μέσα σκουπίδια και από εκεί ξεκίνησε η φωτιά.

Ο κ. Αποστολίδης, είπε ότι απεγκλωβίστηκαν συνολικά 44 άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά, καθώς δίπλα από το σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, υπήρχε φροντιστήριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top