Γεωργία Μπίκα: «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα»

Ψευδή έκρινε την καταγγελία της για βιασμό η εισαγγελέας

Βίντεο από το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς με τις κινήσεις της Γεωργίας Μπίκα και της φίλης της

Απογοητευμένη και πικραμένη είναι η Γεωργία Μπίκα μετά την πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του 27χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της. Η εισαγγελέας έκρινε ψευδή την καταγγελία της για βιασμό.

Την απαλλαγή του 27χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά πρότεινε η εισαγγελέας, η οποία έκρινε πως η καταγγελία της κοπέλας ήταν ψευδής και γι’ αυτό πρέπει να μπει στο αρχείο. 

Απαλλαγή του 27χρονου προτείνει η εισαγγελέας - Η αντίδραση της Γεωργίας

Το βράδυ της Δευτέρας, η Γεωργία Μπίκα με μια ανάρτησή της στο Instagram τόνισε πως «τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας».

Ανάρτηση Γεωργίας Μπίκα

Στην ανάρτησή της η νεαρή γυναίκα δεν κρύβει την πικρία και την απογοήτευσή της για την πρόταση της εισαγγελέως και αναφέρει:

«Ψεύδεται η Γεωργία Μπίκα» - Απαλλαγή του 27χρονου προτείνει η εισαγγελέας

«Έπειτα από μια πρόταση της εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…

Γεωργία Μπίκα: «Δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός», λέει η ανακρίτρια

Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας!».

 

 

Εις βάρος του 27χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος», μετά την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα για βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Γεωργία Μπίκα: Για πρώτη φορά ο εργοδότης της - «Θα είμαστε δίπλα της»

Η ίδια κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητό της. Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί, αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο, όπου έπεσε θύμα βιασμού.

Γεωργία Μπίκα: Βίντεο τη δείχνει να αναζητά ζαλισμένη το αυτοκίνητό της

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top