Γεωργία Μπίκα: Βίντεο τη δείχνει να αναζητά ζαλισμένη το αυτοκίνητό της

Η στιγμή που η Γεωργία Μπίκα φεύγει από το ξενοδοχείο

Ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα

Τι λέει ο ιατροδικαστής στο star.gr για τις τοξικολογικές της Γεωργίας

Πρόκειται για τη στιγμή που η 24χρονη έχει φύγει από το ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς και αναζητά το αυτοκίνητό της στον δρόμο. Από τον τρόπο που περπατά φαίνεται ότι είναι ζαλισμένη και ότι δεν μπορεί να ελέγξει τα βήματά της.

Το βίντεο, που εξασφάλισε το Zougla.gr, είναι από κάμερα ασφαλείας και μεταδόθηκε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα».

Γεωργία Μπίκα: «Εξίσου οδυνηρός ο βιασμός της αμφισβήτησης»

Υπενθυμίζεται ότι στην κατάθεσή της η 24χρονη κοπέλα είχε πει ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο κι έκλεισε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει, καθώς πήγε μέχρι το αυτοκίνητό της προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, αλλά δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Η πρώτη αντίδραση του 27χρονου μετά τις τοξικολογικές

Λίγη ώρα αργότερα, η Γεωργία βρέθηκε σε σουίτα του ξενοδοχείου. Νωρίτερα, στον διάδρομο, τρεις άνδρες προσπάθησαν να την πείσουν  να αφήσει το δωμάτιο που είχε κλείσει. Η κοπέλα θυμάται με μεγάλη δυσκολία πως δύο άτομα υπήρχαν στο δωμάτιο που την οδήγησαν χωρίς τη θέλησή της. Πρόκειται για τη σουίτα, όπου ξύπνησε την επόμενη μέρα. Εκείνο το πρωινό, αντίκρυσε γύρω της ανδρικά ρούχα, χάπια και την ίδια γυμνή. «Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω» υποστήριξε η Γεωργία. 

Από την άλλη, ένας εκ των φερόμενων δραστών, ο 27χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση ομαδικού βιασμού υποστήριξε πως «δεν υπήρξε βιασμός» και πως οποιαδήποτε σωματική επαφή έγινε με «την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεση της μηνύτριας». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top