Απαλλαγή του 27χρονου προτείνει η εισαγγελέας - Η αντίδραση της Γεωργίας

Ανατροπή - βόμβα στην καταγγελία βιασμού

Ανατροπή - βόμβα στην καταγγελία βιασμού, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, της νεαρής Γεωργίας Μπίκα από τη Θεσσαλονίκη. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του μοναδικού κατηγορούμενου μετά την μελέτη του σχετικού φακέλου. Την ίδια ώρα, στο φως ήρθε ένα βίντεο, στο οποίο έχουν καταγραφεί καρέ - καρέ όλες οι κινήσεις της Γεωργίας το μοιραίο βράδυ.  

«Ψεύδεται η Γεωργία Μπίκα» - Απαλλαγή του 27χρονου προτείνει η εισαγγελέας

Ποιά ήταν η αντίδραση της Γεωργίας Μπίκα

Η νεαρή κοπέλα μέσω του δικηγόρου της έκανε μία λιτή ανακοίνωση: «Υπάρχει πρόταση της Εισαγγελέως να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο. Όμως το συμβούλιο πλημμελειοδικών αποφασίζει. Είναι νωρίς για δηλώσεις. Έχουμε ακόμη πολύ μακρύ δρόμο»

Μετά την υποβολή της εισαγγελικής πρότασης, τον τελευταίο λόγο για την πορεία της υπόθεσης θα έχει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με την έκδοση βουλεύματος. Εάν οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κάνουν δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως, ο 27χρονος δε θα παραπεμφθεί σε δίκη, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα καθίσει στο εδώλιο, αντιμέτωπος με κακουργηματική πράξη. 

Γεωργία Μπίκα: «Δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός», λέει η ανακρίτρια

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος, μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top