Γεωργία Μπίκα: Για πρώτη φορά ο εργοδότης της - «Θα είμαστε δίπλα της»

«Aυτό θα έκανα για κάθε εργαζόμενο της εταιρίας» είπε

H απάντηση της Γεωργίας Μπίκα για το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων - μεσημεριανό δελτίο Star 02/02/22

Ο εργοδότης της Γεωργίας Μπίκα, ο οποίος είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της 24χρονης κοπέλας, μίλησε για πρώτη φορά on camera. 

Γεωργία Μπίκα: Βίντεο τη δείχνει να αναζητά ζαλισμένη το αυτοκίνητό της

Yπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Καραθανάσης ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε η Γεωργία, μόλις αντιλήφθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς ότι είχε πέσει θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. 

Γεωργία Μπίκα: «Εξίσου οδυνηρός ο βιασμός της αμφισβήτησης»

«Η Γεωργία προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Θέλει τη βοήθεια όλων των ανθρώπων και […] πιστεύω θα βρει τα πατήματά της» είπε ο ίδιος στο epiloges.tv.

«Εμείς θα είμαστε δίπλα της. Είμαι πολύ περήφανος που είναι στο δυναμικό της εταιρίας και θα τη στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστεί. Έτσι θα έκανα για τον κάθε εργαζόμενο της εταιρίας και ο καθένας αυτό θα έπρεπε να κάνει. Σε μας έτυχε, τη βοήθειά μας ζήτησε και είμαστε εδώ για να της τη δώσουμε» πρόσθεσε ο εργοδότης της Γεωργίας. 

Βιασμός 24χρονης: «Είδαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο - Ήταν σοκαριστικό»

Κατέληξε λέγοντας ότι «εμείς σαν εταιρία κι εγώ προσωπικά αλλά και μια ομάδα δικηγόρων και φίλων στηρίζουν τη Γεωργία και αυτό είναι κάτι που έχει πάρει τον δρόμο του».

Ο εργοδότης της Γεωργίας μαζί με έναν ακόμη μάρτυρα έφτασαν στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Πρωτοχρονιάς, λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα της ίδιας. Στην κατάθεσή του, ο εργοδότης της 24χρονης αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας, ο οποίος φέρεται να πήγε στο σπίτι του στις 2 Ιανουαρίου και να του είπε «τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires;»

Ο εργοδότης της 24χρονης έχει περιγράψει ακόμη στην ανακρίτρια την τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρήκε την κοπέλα, όταν τον ενημέρωσε για το τι της είχε συμβεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top