Θεσσαλονίκη: Δεν ξέρουν από τι πέθανε ο 7χρονος Μάριος

Είχε παρουσιάσει συμπτώματα γαστρεντερίτιδας την περασμένη Δευτέρα

Θρήνος για τον επτάχρονο που πέθανε στη Θεσσαλονίκη, με τα αίτια θανάτου του να μένουν ακόμη αδιευκρίνιστα. Ο μικρός Μάριος μεταφέρθηκε με σπασμούς, πυρετό και αναιμία στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί είχε παρουσιάσει συμπτώματα γαστρεντερίτιδας την περασμένη εβδομάδα.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 7χρονο παιδί πέθανε στα Επείγοντα

Ακόμα ένας θάνατος μικρού παιδιού συγκλονίζει τη βόρεια Ελλάδα. Χθες το πρωί ένας επτάχρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης,όπου κατέληξε μετά από δύο ώρες στα Επείγοντα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου με σπασμούς, υψηλό πυρετό και χαμηλό αιματοκρίτη, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Το διασωλήνωσαν, όμως το παιδί υπέστη ανακοπή. Οι προσπάθειες των γιατρών για πάνω από δύο ώρες να το κρατήσουν στη ζωή έπεσαν στο κενό.

πέθανε 7χρονος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι που είναι μοναχοπαίδι είχε ιστορικό σοβαρής αναιμίας. Οι γονείς φέρεται να έκαναν εξετάσεις στο παιδί το προηγούμενο διάστημα για να δουν τι συμβαίνει, όμως δεν έβγαινε αποτέλεσμα.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει την αιτία θανάτου του. Τις επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομης από την ιατροδικαστική του ΑΠΘ, που θα ρίξουν περισσότερο «φως» στις συνθήκες θανάτου του.

Όλοι στη Θεσσαλονίκη είναι συγκλονισμένοι με τον ξαφνικό χαμό του. Μιλούν για ένα χαρισματικό και πανέξυπνο παιδί, με μεγάλη συναισθηματική ωριμότητα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επτάχρονος είχε παρουσιάσει συμπτώματα γαστρεντερίτιδας τη Δευτέρα και την Τρίτη το πρωί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονο πόνο και σπασμούς. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top