Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 7χρονο παιδί πέθανε στα Επείγοντα

Πήγε στο νοσοκομείο με σπασμούς και πυρετό

Ακόμα ένα μικρό παιδί «έφυγε» μέσα σε λίγες μέρες από τη ζωή. Ένας 7χρονος πέθανε στα Επείγοντα, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμούς και πυρετό.

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα παιδί επτά ετών «έχασε» τη ζωή του στα Επείγοντα του Ιπποκράτειο Νοσοκομείου το απόγευμα της Τρίτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, το παιδί μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο με σπασμούς και υψηλό πυρετό. Οι γιατροί στα Επείγοντα έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια να το σώσουν, όμως δεν τα κατάφεραν. Το παιδί πέθανε μετά από δύο ώρες στα εξωτερικά ιατρεία.

Η σορός του παιδιού θα υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να δοθεί μια απάντηση για τα αίτια του θανάτου του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, ένα τρίχρονο κοριτσάκι που είχε εισαχθεί τη Μεγάλη Τρίτη στο «Παπαγεωργίου» με πρήξιμο στον αστράγαλο και χαμηλό πυρετό κατέληξε ύστερα από 11 μέρες νοσηλείας,  όταν η κατάστασή της υγείας της επιδεινώθηκε. Μέχρι στιγμής οι συνθήκες θανάτου της παραμένουν άγνωστες, ενώ οι γονείς της έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top