Μονεμβασιά: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε συνοδηγός

«Δεν θυμάμαι τίποτα, κόλλησε το μυαλό μου», λέει ο 52χρονος οδηγός

Καρέ καρέ εξετάζονται οι κινήσεις του οδηγού που σκόρπισε τον θάνατο στη Μονεμβασιά. «Δεν θυμάμαι τίποτα, κόλλησε το μυαλό μου», λέει ο κατηγορούμενος. Tο Star αποκαλύπτει σκληρά ντοκουμέντα από το πρωτοφανές μακελειό το βράδυ του Σαββάτου. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει συνοδηγός. 

Οι φωτογραφίες από το σημείο του φονικού είναι πραγματικά ανατριχιαστικές. Τα ίχνη από τα λάστιχα στον δρόμο αποδεικνύουν την ξέφρενη πορεία του λευκού οχήματος. Kομμάτι από τον προφυλαχτήρα του αυτοκινήτου έμεινε κολλημένο στο μηχανάκι των ηλικιωμένων. 

Πάνω από τον άτυχο Τάσο Σαρμπάνη οι περίοικοι προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες πριν το λευκό ΙΧ χτυπήσει και πάλι. 

Τα θύματα κείτονται στον δρόμο ενώ εμφανή είναι στην άσφαλτο και τα σημάδια από την παράσυρση.

Δεκάδες μέτρα μακριά κατέληξε η μηχανή που επέβαιναν οι δύο άνδρες. 

«Δε θυμάμαι τίποτα», λέει ο 52χρονος οδηγός

«Είχε κολλήσει το μυαλό μου. Θυμάμαι ότι μου φωνάζανε "σταμάτα το αμάξι, πάτησες τον άνθρωπο, πάτησες το μηχανάκι." Από εκείνη τη στιγμή δεν θυμάμαι, θυμάμαι ότι κάπου σταμάτησα», έχει υποστηρίξει ο 52χρονος δράστης . 

Στις 8:30 η ώρα το βράδυ του Σαββάτου είχε ανέβει στο κάστρο της Μονεμβασιάς. Φαινόταν ανήσυχος και να είναι στα χαμένα. Είχε πάει σε ένα μαγαζί που ήταν κλειστό, του οποίου ιδιοκτήτρια ήταν μία φίλη του. Χτυπούσε την πόρτα και προσπαθούσε να μπει μέσα με λάθος κλειδιά. Φαινόταν σαν να ήθελε να μιλήσει σε κάποιον. Μετά από λίγο πήρε το αυτοκίνητό του κι έφυγε. 

Μονεμβασιά: Οι τελευταίες κινήσεις του δράστη πριν το μοιραίο τροχαίο

Τι συνέβη λίγο πριν ο κατηγορούμενος ξεκινήσει για την διαδρομή του θανάτου; Τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να ψάχνει για βοήθεια; Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία επιμένει πως δράστης και θύματα δεν είχαν προηγούμενα. 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε συνοδηγός

Περιπλέκεται η υπόθεση του θανάτου των δύο ανδρών στη Μονεμβασιά, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνοδηγός στο αυτοκίνητο του δράστη. 

Μία γυναίκα δίνει μία μαρτυρία «μυστήριο» για τα γεγονότα του Σαββάτου. Όπως λέει, καθόταν με την παρέα της σε ένα καφέ και από μπροστά τους πέρασε πέντε φορές ο δράστης με το όχημά του. 

Μονεμβασιά: «Στυγερό έγκλημα, όλα έγιναν συνειδητά»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η γυναίκα λέει πως μέσα στο αυτοκίνητο διέκρινε κάποιον που φορούσε λευκή μπλούζα. Αυτό σημαίνει πως ίσως υπήρχε και συνοδηγός μαζί με τον δράστη, καθώς ο ίδιος όταν συνελήφθη δε φορούσε λευκή μπλούζα. 

Τα στοιχεία της γυναίκας, η οποία είχε έρθει εκδρομή στην Μονεμβασιά, είναι στη διάθεση των αρχών και αν κληθεί απαραίτητο θα καταθέσει.

Είχε η κορτιζόνη επιρροή στην συμπεριφορά του δράστη; 

Ο δικηγόρος του 52χρονου χαρακτηρίζει λανθασμένη την κατηγορία της διπλής ανθρωποκτονίας από πρόθεση. 

«Θα έπρεπε ήδη να είναι υπό την επιμέλεια των ψυχιάτρων της ψυχιατρικής κλινικής Τριπόλεως και όχι να αντιμετωπίζεται ως ένας υγιής δράστης», δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας. 

Μονεμβασιά: «Βοηθούσα τον τραυματία και ήρθε κατά πάνω μας το αμάξι»

Φως στην υπόθεση θα ρίξουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις αφού θα διαπιστωθεί αν η χορήγηση στον κατηγορούμενο μεγάλων δόσεων κορτιζόνης είχε επιρροή στην ανεξήγητη συμπεριφορά του. 

Ο δράστης είχε δηλώσει στις αρχές: «Ξέρω ότι όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα της πίεσης της κορτιζόνης που έκανα την Μεγάλη Παρασκευή για να ξεπεράσω τους πόνους στη μέση».

Πάντως, σύμφωνα με τις μαρτυρίες φίλων του, λίγες ώρες πριν να σκορπίσει τον θάνατο  η συμπεριφορά του δράστη ήταν περίεργη. 

«Περνώντας έξω από την οικία του βρισκόταν στον δρόμο και μου έκανε νόημα να σταματήσω. Άνοιξε την πόρτα του οδηγού και κάθισε πάνω μου προσπαθώντας να βάλει μπρος το αυτοκίνητο. Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κι ειδοποίησα την αδελφή του», δηλώνει φίλος του δράστη στο Star. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top