Μονεμβασιά: «Βοηθούσα τον τραυματία και ήρθε κατά πάνω μας το αμάξι»

Μαρτυρία – σοκ από τον γιατρό που έσπευσε στο σημείο

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αφήνει η αστυνομία αναφορικά με το απίστευτο τροχαίο δυστύχημα το βράδυ του Σαββάτου στη Μονεμβασιά, που κόστισε τη ζωή σε δύο ηλικιωμένους.

Ο δράστης, αφού τους παρέσυρε με το όχημά του, παράμεινε για ένα τέταρτο τουλάχιστον στο σημείο, μετά έφυγε και ξαναγύρισε. Αυτό σημαίνει ότι κάτι είχε στο μυαλό του και έπρεπε να το αποτελειώσει…

Μονεμβασιά: «Δεν έγινε και τίποτα» - Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του δράστη

Αυτό ακριβώς ερευνά και η αστυνομία καθώς ερευνάται εάν ο δράστης είχε προηγούμενα με τους 2 ηλικιωμένους που σκότωσε.

Μονεμβασιά δολοφονια

Το μόνο υλικό που υπάρχει σε βίντεο είναι η κάμερα ασφαλείας από την Εθνική Τράπεζα, το οποίο θα πάρει αύριο η αστυνομία

Παράλληλα, θα ζητηθεί και ψυχιατρική εξέταση του δράστη.

Μονεμβασιά: Οδηγός σε αμόκ «έσπειρε» τον θάνατο - Νεκρά δύο άτομα

Στην περιοχή, πάντως, μιλούν για μοναχικό άνθρωπο χωρίς παρέες, κλειστό χαρακτήρα, αλλά χωρίς να έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα.

«Βοηθούσα τον τραυματία και βλέπω να έρχεται ανεξέλεγκτο ένα αμάξι»

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία του γιατρού Βασίλη Κουλουβάκου, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τον ένα τραυματία, που είχε παρασύρει ο δράστης.

«Με σταμάτησαν δύο παιδιά ενώ έμπαινα στη Μονεμβασιά και μου είπαν ότι έχει χτυπήσει ένας άνθρωπος από αυτοκίνητο. Άφησα το αμάξι, πήρα την τσάντα και πήγα. Τον βρήκα μπρούμυτα και τον γύρισα με προσοχή, ήταν πολύ βαριά τραυματισμένος», είπε ο γιατρός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ενστικτωδώς βλέπω σε απόσταση 200 μέτρων ένα άσπρο αυτοκίνητο, να έρχεται ανεξέλεγκτο πάνω μας. Το μόνο που πρόλαβα ήταν να τραβήξω έναν νεαρό, που μου φώτιζε με το κινητό του για να βλέπω, και να πέσουμε στην άκρη. Πέρασε 10 πόντους μακριά μας», δηλωσε, σημειώνοντας πως θα μπορούσε κάλλιστα να είχε προκαλέσει και άλλους θανάτους ο δράστης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top